2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر زنی پس از غسل حیض، هنگام اذان لکه‌هایی ببیند، اما در طول روز پاک باشد، در صورتی که وقت برای غسل کردن تنگ باشد و تیمم کند، روزه‌اش صحیح است. اما اگر تیمم نکند، روزه‌اش باطل می‌شود، مگر اینکه وقت به قدری محدود بوده که امکان تیمم هم وجود نداشته باشد. در این حالت، روزه‌اش صحیح است.

اگر زن پس از پریود لکه بینی داشته باشد، در صورتی که خون مشاهده نشود، باید غسل کند و نماز بخواند. به عبارت دیگر، اگر لکه بینی متوقف شد و خون از بدن بیرون نیامد، باید غسل حیض انجام داده و سپس نماز بخواند. اگر در طول روز لکه بینی مشاهده نشود، روزه او نیز صحیح است، زیرا لکه بینی به خودی خود موجب بطلان روزه نمی‌شود.

البته رجوع کن به مرجع خودت عزیزم

بله تا ده روز باید غسل حیض کنی بعد از اون استحاضه خالا اگر بیشتر از ده روز شده بازم از یه کارشناس دی ...

دیروز رفتم حموم و غسل کردم خون اومد و امروز هم رفتم فقط لکه قهوه ای تازه نوار هم گذاشتم اصلا یک  لکه کوچکی هم روی اون ریخته نشده