2777
2789

بچه ها من قبلا این کولر گازی که۲۴هزار هست تو متراژ۷۰متر استفاده کردم خیلی عالی خنک میکرد و دماش رو۲۴میزاشتم هوا خنک و مطبوع میشد جوری که می‌گفتیم برای این خونه بزرگه

حالا خونم عوض کردم۱۰۰متره اصلا خنک نمیکنه انگار باد میزنه بیشتر

به سرویس کار هم گفتیم بیاد گفت چک کنید اگر موتورش گرما میده اوکیه نیاز به گاز نداره هوا گرمه جواب نمیده

شما هم با وجود کولر خونتون خنک نمیشه؟یعنی بخاطر گرماس؟

اره تازه هم گازش پر کردیم ولی بادش گرمه گرمه

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما داکت اسپلیت داریم، یخ میکنیم 

قبلا اصلا کار نمیکرد  بازش کردیم تمیزش کردیم خوب شد، همون اونی که بالاپشت بوم هست هم از سقف خونه 

برا همسایه مون هم گازش تموم شده بود 

ما داکت اسپلیت داریم، یخ میکنیم قبلا اصلا کار نمیکرد بازش کردیم تمیزش کردیم خوب شد، همون اونی که با ...

برای ماهم اسپیلته فیلترش هم تازه شستیم و تمیزه

تا ۱۰روز پیش عالی بود یخ میکردیم به محض اینکه هوا گرم شد اینم کاراییش از دست داد