2777
2789

دختر۶سالم چند روز پیش امد پیشم گفت هی سرم میخاره

چک کردم دیدم شپشای ریز تو سرش و ی عالمه رشک

با اینکه سر خودم نمیخارید ولی واسه اطمینان بیشتر برا خودمم دارو  زدم

دیشب تو خواب دیدم پسر۴سالم هی سرشو میخارونه..چشمتون روز بد نبینه از ناراحتی درست نخابیده بودم

همین الان یادم افتاد جریان دیشبو..هر چی سر پسرمو گشتم چیزی ندیدم..ولی تخماشون تو سرش معلوم بود..عجیب شپش نمیدیدم..رفتم ی پارچه سفید اوردم..چشمتون روز بد نبینه ۵.  ۶ شپش سایز متوسط از سرش امد پایین..از ناراحتی جلز ولز میکردم😭😭😭فکر نمیکردم پسرم ک موهاش بهرحال کوتاه تره بگیره

برا خودمو دخترم پودر شپش زده بودم..خیییلی راضی بودیم..سریع شوهرمو فرستادم براش پودر خرید

عصر هم میبرم کمی موهاش کوتاه کنن

خیلی از شپش میترسم.چندشم میشه😓😓😓😓چرا نسلشون منقرض نمیشه

دوستان برا شپش حتما پودر شپش بگیرین ولاغیر

من نمیدونم این دانشمندا چیکار میکنن تو این همه پیشرفت علم هنوز نتونستن کاری کنن که نسل شپش منقرض بشه 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چندسال پیش گرفتم و اون شپش کوفتی دو سال رو سرم موندبا هیچ دارو و کوفت دیگه ای ام نرفتآخر پسرونه ز ...

چند سال پیشم دخترم گرفته بود..فقط پودر شپش براش زدم..

دیگه هیچ کاری نمیکنم

دیگه هم نمیاد بعدش

گلم خود شپش رو درصورتی میبینی ک خیلی وقت باشه شپش گرفته باشن

معمولا از وجود تخم شپش تشخیص میدن ک شپش گرفتی

چون خودش حشره اس بلخره  نمیشینه یجا تا ما بیینیمش 

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

عزیزم همه تون باهم دوباره استفاده کنید پودر شپش رو

و با شونه مخصوص که تو داروخونه هست موهاتون رو شونه کنید تا تخمای شپش هم بریزه وگرنه فقط اگر پودر شپش بزنی باز تخماش میمونه و در میاد تا شونه نزنی

تمام ملافه ها رو بالشتی ها رو بشورید

برای رو کاناپه و فرش ها هم از داروخانه اسپری شپش بگیرید و کامل همه جا اسپری کنید

تو یک روز همه اینکار هارو کنید تاا کامل تموم شه

من بچه ندارم ولی از بس حساسم سر بچه های اشنا و فامیلو همسایه حتی مهمون رو میگردم😂کلی بچه شپشی پیدا کردم

رسما تخصصشو گرفتم دیگه 

هرسوالی دارین بپرسید🤣

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

عزیزم همه تون باهم دوباره استفاده کنید پودر شپش روو با شونه مخصوص که تو داروخونه هست موهاتون رو شونه ...

ممنون عزیزم

ولی پودرش خیلی قویه..تخماشون پوک میکنه

والا دو دل بودم بازم برا خودمو دخترم دوباره دارو بزنم..چون تو سایت نوشته بود تا یکی دو هفته بوی سر عوض میشه باعث نمیشه شپش برگرده