2777
2789
عنوان

مبل چستر مده هنوز یان

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 23 پست

بله عزیزم چستر داریم تا چستر ماخودمون یه چستر داریم عالیه خاااا هرکس میاد میشینه روش تعریفشو می‌کنه هم از لحاظ ظاهرش هم از لحاظ راحتی 

اگه خونت بزرگه خب دو دست میگیری یا بیشتر اوکیه ولی اگه کوچیک چستر از این جمع و جورا خوبه

کاربری دست دو نفره 
بله عزیزم چستر داریم تا چستر ماخودمون یه چستر داریم عالیه خاااا هرکس میاد میشینه روش تعریفشو می‌کنه ...

ممنون گلم

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خیلی زشته کلی چستر های قشنگ هست

من فقط همینو دیدم همین ندل چستر بقیه قدیمی بودن و زشت

البته رنگ‌کرم و بژشو‌سفارش دادم

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

اینو خریدی یا میخوای بخری؟!ببخشیپ اما این خیلی زشت و قدیمیه!چستر هم میخوای بخری مدلای قشنگتر و خاصتر ...

امروز سفارش دادم رنگ‌کرم و بژشو

فقط همین مدلو دیدم ب جز مینیمال بقیه مدلای زشت بودن

کاش یکم بیشتر میگشتی و میدیدی

۸جارورفتم شهرستانم چستر فقط همین داشت بقیه چندجا مینیمال داشتن و مبل ساده

۸جارورفتم شهرستانم چستر فقط همین داشت بقیه چندجا مینیمال داشتن و مبل ساده

از تهران نمیتونستی حضوری بری خرید کنی و بگی واست بفرستن

ولی ببین مبل یه دست سفارش بدی اون این رنگ اون فلان رنگ خونه یه سشنبه بازاری میشه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

از تهران نمیتونستی حضوری بری خرید کنی و بگی واست بفرستنولی ببین مبل یه دست سفارش بدی اون این رنگ اون ...

ن من کرمانم