2777
2789
عنوان

خانومای پلنگ

186 بازدید | 26 پست

من شش ماه پیج فیلر خط خنده گرفتم ، چون بی حسی زدم دکتر قبلش منو ندیده بود نتونست تشخیص یده بی حس شده بودم نمیتونستم بخندم، 

به من گفت تا شیش ماه قابل نگهداریه،

الان میگه ن تا سه ماه شما اشتباه میکنی

در صورت من ب اون یک سی سی کتمل نیاز داشتم چون خطم عمیقه، بعدشم اینستا پیامش دا م، نگفت بیا بقیش رو بزن گفت بستگی ب برند و هزینه داره

میتونم ازش شکایت کنم اصلا دکتر حق داره بگه فیلر رو خودتون تو یخچال نگه دارید؟

میتونم هزش شکایت کنم

فیلم دوربینا پاک شده وگرن قشنگ معلدم بود اول کرن بی خشی زدم بعد رفتم داخل، قبلش مشاورم نکرد، حیف فیلما فقط یکی دو ماه باقی میمونه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان واسه چی ناراحتی

اینک ژل گفت ۶ماه میتونی نگهداری بعد گفته ۳ماه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

نه دیگه حضوری برو بقیه فیلرت هم با خودت ببر همونو برات تزریق میکنه

خب میگه شیش ماه گذشته فیلرت از حالت استریل خارج شده من گفتم سه ماه . ولی دروغ میگه بهم گفت تا شیش ماه.

الان میگه فیلر استریل نیست

ن یک سی سی برام باز کدو بقیش داد دستم گفت برو تو در یخچال نگه دار

و ا ااااییییییی 

خیلی  د کترت ا شغاله 

ا ون باید بریزی د ور 

تز ریق نکنی ها 

عفو نت می کنه 

کلا ژ ل ها ی که تو سر نگ‌های ۱ سی سی هستن با ید همو ن مو قع زد و گر نه ریختنی هستن 

الان واسه چی ناراحتیاینک ژل گفت ۶ماه میتونی نگهداری بعد گفته ۳ماه

اره خب کلی پول دادم الان بقیش رو تزریق نمیکنه میگه از حالت استریل خارج شده در صورتی خودش گفت تا شیش ماه میتونی نگهش داری. الان میگه ن سه ماه 

و ا ااااییییییی خیلی د کترت ا شغاله ا ون باید بریزی د ور تز ریق نکنی ها عفو نت می کنه کلا ژ ل ها ی ...

حتی سه ماه هم نمیشه نگه داشت؟

پس برم هزش شکایت کنم ؟ بگم چه سه ماه چه شیش ماه اون بلافاصله باید تزریق شه؟

اره خب کلی پول دادم الان بقیش رو تزریق نمیکنه میگه از حالت استریل خارج شده در صورتی خودش گفت تا شیش ...

چقدر پولشو داده بودی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

خب میگه شیش ماه گذشته فیلرت از حالت استریل خارج شده من گفتم سه ماه . ولی دروغ میگه بهم گفت تا شیش ما ...

نه اینکار مرسومه که بقیه فیلر رو میدن بهت ببری با خودت،اما معمولا میگن یک ماه تا چهل روز بعد بیا برای ترمیم که اگه نیاز داشت دوباره بزنیم!والا دیگه ۳-۶ماهشو نشنیدم