2777
2789
عنوان

خانومای پلنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 26 پست
اره خب کلی پول دادم الان بقیش رو تزریق نمیکنه میگه از حالت استریل خارج شده در صورتی خودش گفت تا شیش ...

ی سیسی گرفتی یکمیش مونده بوده خ ضرر نکردی

بری شکایتم کنی فایده نداره

میگفتی همشو بزن مرد

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

حتی سه ماه هم نمیشه نگه داشت؟ پس برم هزش شکایت کنم ؟ بگم چه سه ماه چه شیش ماه اون بلافاصله باید تزری ...

ببین کلا ژ ل هایی که تو سر نگ‌ها ی ۱ سی سی هستن با ید همو ن مو قع ا ستفاده شن 

خیلی بد هستن 

مثل ا ون ۱ ژل ها نیستن بشه و اسه چند نفر ز د 

یعنی خط خند ه ت ۱ سی سی هم ننی خو‌ ا ست ؟ 

ا گر ا نقدر کم بود اصلا چر ا زدی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کلا ژ ل هایی که تو سر نگ‌ها ی ۱ سی سی هستن با ید همو ن مو قع ا ستفاده شن خیلی بد هستن مثل ا ون ...

چرا بابا من ۳ سی سی ژلم میخاستم خط خنده م عمیقه چون بی حسی موضعی زده یودم خط خنده م معلوم نمیشد. برا همین گفت نیاز نداری بقیش تا شیش ماه میتونی نگه داری. برا همین میخام شکایت کنم ک چرا نزده در صورت پیام ناراضیتی من تو اینستا هم هست. 

گفت ک بستگی ب برند داره ب هزیته داره فلان

ی سیسی گرفتی یکمیش مونده بوده خ ضرر نکردیبری شکایتم کنی فایده ندارهمیگفتی همشو بزن مرد

ببین نزد برام من خط خندم خیلی عمیقه حتی سه سیسی هم میخاست اما چون بی حسی موضعی زدم خط خنده معلوم نشد نمیتونستم بخندم صورتم بی حس بود

بقیش رو نزد گفت نیاز نداری نگهش داره چند ماه قابل نگهداریه، چون نزده میخام ازش شکایت کنم 

ا لا ن‌چند سی سی زدی

ن عزیزم منظورمه از سه اینه ک خطم خیل عمیقه حتی سه سی سی هم میزد کم بود. ولی چون پول نداشتم گفتم فعلا ی سی سی میخرم میزنم. 

از اون یک سی سی فقط سه خطش رو زد. گفت نیاز نداری، حتی چند روز بعد شکلیت کردم ک من ناراضیم گفت بستگی به  برندش داره من عمل ک نمیتونم یکنم معجزه شه.

ن عزیزم منظورمه از سه اینه ک خطم خیل عمیقه حتی سه سی سی هم میزد کم بود. ولی چون پول نداشتم گفتم فعلا ...

ببین حا لا چیز ی هم هست 

حتی ا گر عمیق با شه هم یهو همه ر و بز نه خیلی ز شت و غیر طبیعی می شه 

با ید ۱ ذ ره ۱ ذره زد 

و لی ا ون هم باید و اسه تو از ا ون ژل ها می زد که می شه واسه کس ها دیگه هم ا ستفا ده کرد و خو‌دش نگه می د اشت