2777
2789

اهههههههه😷 الان دیدم دوباره ازم خون اومده 😭😭😭😭😭😣 خیر سرم رفتم غسل کردم تا بتونم نمازم رو بخونم دیگه😣😣😣😭 بنظرتون چکار کنم خانوما؟😭 خسته شدم دیگه هم نمی رم نوار بزارم

منم همیشه این مشکلو دارم روز ۶ ام البته میرم حموم وقتی میبینم ی روزه خبری نی تاغسل میکنم زرت میاد

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

8 روز خیلیه از اول اینطور بودی گلم؟

کسی که ۷ روزه تموم میشده بعد الان تا ۱۰ روز میره باید چیکار کنه؟

ببخشید یعنی خونریزی نیس ۴ روز اخرش همش لکه اس🥲

قبلا اینطور نبودم 

دکترم هنوز نتونستم برم 

کسی که ۷ روزه تموم میشده بعد الان تا ۱۰ روز میره باید چیکار کنه؟ببخشید یعنی خونریزی نیس ۴ روز اخرش ه ...

ترنسید بخور گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ممکنه کیست داشته باشم یعنی؟چیز خونگی نمیشناسید که بخورم؟

اگه چند دوره طول کشید برو دکتر گلم

نه عزیزم نمیدونم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️