سلام دوستان عزیزم🫶🏻💖
امروز میخوام یه خاطر جالب بگم درباره تعارف کردن
اوایل که مهاجرت کرده بودم یه همخونه فرانسوی داشتم که باهم زندگی میکردیم بعد یه روز دوستش آمد دنبالش که باهم برن بیرون بعد ایشون آمدن تو خونه چون تایم نهار بودش بعد ایشون گفتن که من از صبح هیچی نخوردم خیلی گشنمه بعد اینارو که داشت میگفت در عین حال همخونم در حال خوردن نهارش بود یعنی حتی کوچکترین تعارف هم نکرد خیلی بی احساس واقعا خیلی بد بود حقیقتا اصلا خودم تحمل نکردم غذام باهاش تقسیم کردم
ولی تا قبل این ماجرا و قبل مهاجرت فکر میکردم تعارف کردن کار جالب نیست ولی بعدش فهمیدم که چقدر فرهنگ زیبا و مهمی و چقدر نشاندهنده شعور ما ایرانی ها هستش
یه خاطر دیگه هم میگم
یه روز یکی از دوستام آمد خونمون نهار و شام پیشم بود براش بهترین غذا هارو درست کردم بعد موقع رفتن گفت بابت نهار شام چقدر باید هزینه بدم گفتم بیا برو به یک ایرانی این حرف نزن😁 از فحش هم بدتر خلاصه چند وقت بعد عصرونه خونه همین دوستمون بودیم بعد فینگر فود درست کرده بود خیلی ساده بود فقط سوسیس داشت بعد فردایش دیدم بهم پیام داده که 🫠سهم دنگ تو از فینگر فود دیروز شد یک پوند 😁 منو میگی هنگ کردم آخه 😂یک پوند واقعا چیزی نمیشه اینقدر تعارف نداشتن واقعا گاهی بیشعوری و تو ذوق میزنه آره خلاصه اینجوری شد