2777
2789
عنوان

پارتنرم از دستپختم تعریف میکنه نمیدونه من فقط نیمرو بلدم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 58 پست

وا من باشم خیلی راحت میگم بلد نیستم

بحث یه عمر زندگیه نمیشه قایم کرد که

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

😂😂😂قربونت‌.سوال داشتی بپرس ازم عزیزم

حتما حتما😂❤️

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش نگفتی بلد نیستی یا آشپزی نمیکنی؟

من به نامزدم همش میگم گوش نمیده 

البته من چند سال دور از خانوادم بودم شهر غریب مجبور بودم آشپزی کنم ولی بازم تنبلی میکردم و از بیرون و دانشگاه می‌گرفتم 

هر غذایی رو یکی دوبار درست کردم بهشم گفتم من هفته ای یه بار درست میکنم واقعا باورش نشده میگه یه روز در میون یه روز من درست میکنم یه روز تو آخر هفته هام بیرون غذا میگیریم 

واقعا برام شده معظل بزرگ نه علاقه ای دارم نه وقتشو دارم و صرفا کار بیهوده می‌دونم 

درحال ساخت ....:)

مزه کن ب اندازع ای ک میفهمی نمکش فلفلش خوبه نمیزنی😂😂

اره اینم یه چیزی😂😂😂

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

من از ۱۲ سالگی آشپزی می کردم آنقدر سوختم آنقدر خراب کاری کردم مثلا دیروز به مامانم گفتم بزار من سبزی ...

وای خوشبحالت منو از بچگی تو آشپزخونخ رام نمیدادن😂😂

وا من باشم خیلی راحت میگم بلد نیستمبحث یه عمر زندگیه نمیشه قایم کرد که

خب میدونی اون براش مهم نیست بلد باشم یا نباشم چون خودش آشپزی رو از سربازی یاد گرفته بلده ولی جلو مامانش بحث آشپزی بود اینطور گفت منم دیگه روم نشد بگم بلد نیستم نخواستم جلو مامانش کم بیارم اونم فک کرد بلدم😂💔

بهش نگفتی بلد نیستی یا آشپزی نمیکنی؟من به نامزدم همش میگم گوش نمیده البته من چند سال دور از خانوادم ...

نه من بهش نگفتم که بلد نیستم چون هیچوقت ازم نپرسید چیزی که بلدی یا نه دیگه منم چیزی نگفتم بهش

چقدر عالی یه روز درمیون ، کاری کن همشو بندازی گردن خودش😂😂😂

باور‌م نمیشد یه دختر سن بالا اشپزی بلد نباشه تا خواهر شوهرام دیدم😅سن بالا منظورم ۳۵و ۴۰هست

😂😂😂😂😂😂😂

آشپزی خیلی حس و حال خوبی داره😊

متاسفانه این حس و حال خوب از من دریغ شده😂