2777
2789

موضوعشو تاپیک قبلم گفتم :(

من متولد ۸۸ ام ، خانواده ام تحصیل کردن ولی طرز فکرشون قدیمیه یعنی معتقدن زود ازدواج کردن واسه دختر اوکیه

بابام از سالها پیش با ی آقایی شریکه که این آقا خیلی پولداره و فقط ی پسر داره که ۲۵ سالشه، خیلی خوشتیپه منم رو همین دلیل از چند سال پیش روش کراشم(نه اینکه عاشقش باشم از اون کراش هایی…) برای عید که با خانواده اومده بودن خونمون من فهمیدم ی حسایی بهم داره ولی گذاشتم پای توهمات نوجوونی، بعد قبل تابستون بهم گفت خیلی ساله عاشقمه و من عشق بچگیشم تا الان، من محلش ندادم و به شوخی گرفتم

دیروز منو از بابام خواستگاری کرده بابام سر از پا نمیشناسه اینقدددد خوشحالهههه😏ولی میگه هرچی نظرمنه

خانما من دوستش دارم ولی بشدت مغرورم ، دلم نمیخواد برم تو خانواده ای که به چشم کم ببیننم ، اون تک فرزنده خیلی پولداره خوشتیپه خانوادش همه تحصیلاتشون عالی 

ولی ما سه تا بچه ایم با وضعیت مالی متوسط رو به بالا ، قیافمم معمولی ، تحصیلات خانوادم متوسطه در حد لیسانس 

بعد هم من خیلییییی قدم کوتاه تر از اونه مطمئنم مسخرم میکنن ولی اون میگه بینهایت عاشقتم و نمیتونم اصلا فراموشت کنم و به همه فامیلشونم گفته😔) 

این اصل قضیست ، الان خواهرم که اینقد دوستم داشت حسودی میکنه بهم میگه سگ به تو نگاه نمیکنه که این پسره احمق اینجوری عاشقت شده یا مامانم میگه مردم شانس دارن ماهم شانس داریم ( من دخترشم آخه مردم؟؟؟؟🥲)

الان واسه هر دوتا مورد خواهرانه بهم راهکار بدید لطفاااا

این کی میگن زود ازدواج کردن برا دختر خوبه صحبت قدیمی بودن یا جدید بودن نیست حقیقته خانوادت اتفاقا بسیار فهمیده و با شعورن و رویا نمیفروشن بهت الکی عزیزم بقیشوهم نخوندم زیاد بود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم گزینه  خوب کم پیدا میشه 

که هم سال ها میشناسینشون و شناخت دارین اگر بد بودن پدرت اینده تو براش خیلی مهمه خودش جواب رد میداد شما هم الکی قضاوت نکن برای قد و اینا یا حرف ها اشناشو بشناس 

انشالله بهترینا ها برات اتفاق بیفته 

عزیزم گزینه خوب کم پیدا میشه که هم سال ها میشناسینشون و شناخت دارین اگر بد بودن پدرت اینده تو براش ...

منم نظرم همینه میترسم الان قبول نکنم پسفردا حسرت بخورم 

چون دخترای زیادی دنبالشن ولی پا نمیده

اما قدمون خیلی اختلاف داره

اون ۱۹۵ من ۱۵۹

لطفا قدمو مسخره نکنید😔

منم نظرم همینه میترسم الان قبول نکنم پسفردا حسرت بخورم چون دخترای زیادی دنبالشن ولی پا نمیدهاما قدمو ...

اختلاف قد زوجین تاحالا دلیل طلاق نشده

ولی اختلاف فهم و شعور یا مشکلات مالی شده 

شما همین که ظاهر ایشون پسندیدی

و ایشونم صد درصد شما رو دیده و عاشق همین قد و هیکل شما شده امده خواستگاری 

بهتره زیاد روی ظاهر فکوس نکنی اخلاقو خانواده وفرهنگ و اعتقادات و هرچیزی که می دونی برات مهمه در نظر بگیر برای سنجششون

بگو بیان با خانواده رسمی خواستگاری کنند چند جلسه رفت و آمد کنین .لازم شد برید مشاوره .

بعضی خانواده ها براشون پول و ثروت اهمیت نداره از نظر اخلاقی و رفتاری براشون مهمه .انشاا... هر چی خیر همون میشه .

بعدشم میگی قدم کوتاهه و فلانه اونا تو را با همین خصوصیات  دیدن پسندیدن بس یکم اعتماد به نفس داشته باش .

چقدر پسر خوبی بوده از طریق پدرش وارد شده 

چقدر برات ارزش قائل شده .

لگد به بخت خودت نزن .با این افکارت 

بگو بیان با خانواده رسمی خواستگاری کنند چند جلسه رفت و آمد کنین .لازم شد برید مشاوره .بعضی خانواده ه ...

مرسی بانوجان واقعا حس خوبی گرفتم از پیامت

بخدا حالم انقد بده💔از طرفی این بلاتکلیفی از طرف دیگه حرفای مامانم و خواهرم …

اونا هم نظرشون همینه

حتی بابام گفته دخترم سنش کمه ، گفته تا آخر عمرمم صبر میکنم

عزیز اشنا شو و اقا و خانوادشون بشناسشناخت پیدا کن ببین کگزینه مناسبی هست برای ازدواج باتوجه به معیار ...

سالهاست میشناسیمشون و رفت و آمد خانوادگی دارم

قبل از اینکه من بدنیا بیام رفت و آمد داشتن

میشناسیمشون خیلی با شخصیت و با شعورن ولی الانم تصمیم داریم بیشتر آشنا بشیم اگه من قبول کنم

اما ی دختر عمو داره من دیدمش ، اون موقع این ازم خواستگاری نکرده بود ولی همش میگفت جدی ۱۵ سالته(اونموقع ۱۵ سالم بود) قدت اندازه بچه کلاس سومیه و هر هر میخندید یا میگفت وای تو ماستی یا شیربرنج( رنگ پوستمو مسخره میکرد😔)

من برم تو اون خانواده نابودم😔😔

حرف بقیه اصلا برات مهم نباش بعضی ها دلشون کوچیکه نمی تونن زیبایی بقیه ببینن

مرسی عزیز دلم💕

بنظرتون من چجوری با مادر و خواهرم رفتار کنم ؟ روانیم کردن اصلا انگار من عروسی کردم این حرفا رو میزنن😔

اینقدم مریضم بابام سرکاره هر روز مامانمو خواهرم بهم میرسیدن از دیشب که فهمیدن اصلا انگار من دیگه نسبتی باهاشون ندارم😭