2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش خجالتم بریزه حس بدی دارم 😭الان فقط دارم فکر میکنم قرار نیست دیگه ببینمشون😭😂

نه پررو باش اونا انقد ازین چیزا میبینن که براشون مهم نیس

اگه خیلی سختته یه ماسک بزن نبینتت

برای من که ۵تا اپراتور بودم هرسری میرفتم یکیشون میومد بالاسرم🤣🤣🤣

جدایدا رفتید؟ دیر وقت نمیدن

نه جدیدا نرفتم پارسال رفتم آخرین بار

nobat tums ac ir برو اینجا رو بیمارستان رازی کلیک کن نوبت بگیر شاید برا ماه بعد باشه دیرترینش

تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
نه پررو باش اونا انقد ازین چیزا میبینن که براشون مهم نیساگه خیلی سختته یه ماسک بزن نبینتتبرای من که ...

اینطورییی که خیلی سخت تره تا میای عادت کنی یه آدم جدید😭

وای پس جواب‌دهیش خوبههه

عالیه برا من که در حد معجزه بود ی سره یا ژیلت دستم بود یا مومک خسته شده بودم الان راحتم بدون ژیلت و جوش و موی زیر پوستی😁

نه جدیدا نرفتم پارسال رفتم آخرین بارnobat tums ac ir برو اینجا رو بیمارستان رازی کلیک کن نوبت بگیر ش ...

ممنون عزیزم 

بهم دوره ولی اگه واقعا خوب باشن حاضرم برم یک ساله نیم با دستگاه تیتانیوم رفتم اصلا هیچی پولم الکی رفت 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عالیه برا من که در حد معجزه بود ی سره یا ژیلت دستم بود یا مومک خسته شده بودم الان راحتم بدون ژیلت و ...

عذر میخوام روز قبل شما شیو میکردی یا همون روز ؟ بعد اینکه بی حسی و پماد و اینا چی استفاده میکردین که جواب دهنش خوب در اومد ؟ رنگ پوستتون چیه🥲🥲🥲

ممنون عزیزم بهم دوره ولی اگه واقعا خوب باشن حاضرم برم یک ساله نیم با دستگاه تیتانیوم رفتم اصلا هیچی ...

خوب ببین برای بدن هر دو ماه ی باره دو ماه ی باره هر روز نمیخوای بری که اذیت بشی اما در عوض جواب میگیری

خوب ببین برای بدن هر دو ماه ی باره دو ماه ی باره هر روز نمیخوای بری که اذیت بشی اما در عوض جواب میگی ...

بله درسته دیگه قطعی میرم همین جا حوصله ندارم هی بگردم مرکز پیدا کنم. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عذر میخوام روز قبل شما شیو میکردی یا همون روز ؟ بعد اینکه بی حسی و پماد و اینا چی استفاده میکردین که ...

من پوستم گندمی هست با موی مشکی و کلفت😅

بهتره 24 ساعت از شیوت بگذره بعد بری لیزر که ی مقدار نوک موها معلوم باشه برای بی حسی هم اگه اونجا بهتون نزدیکه و بری زود نوبتت میشه تو خونه بزن پلاستیک بذار روش بعد برو ولی اگه دیر نوبتت میشه و راهت دوره توخود مرکز برو سرویس بهداشتی بزن پماد لیدوکائین h یا زایلاپی هستش اما زیاد تاثیری نداره بیکینی دردش زیاده اما خوب سه سوته تموم میشه پا خیلی زمان میبره