2777
2789
عنوان

جاری مشکل دار

217 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها..من یه جاری دارم ۳۵سالشه ۵سال بعد ازمن ازدواج کرد با برادرشوهرم. من ۳۳سالمه..اینا رو گفتم که بدونید کم سن نیستیم..نمیدونم مشکلش چیه از اول ازدواجش اکثر اوقات که منو میبینه جواب سلامم نمیده تابلو اخم میکنه روشو اونور میکنه مثل بچه های ۵ ساله که قهر میکنن..من اوایل میگفتم شاید از جای دیگه ناراحته و منظورش من نیستم..و همش بهش احترام میزاشتم و با محبت باهاش رفتار میکردم و بهش میگفتم خاطرت برام عزیز و محترمه اما پیام‌ها مو سین میزد جواب نمی‌داد. یا مثلا شوهرش میومد خونه ما این تو ماشین می موند عین یک ساعت و شوهرش بنده خدا روش نمیشد بگه خانمم تو ماشینه میگفت برم که کسی همرامه مثلا...یبار شوهرم تا بیرون رفت داداشش رو همراهی کرد اومد گفت خانمش تو ماشین بود و باهام سلام نکرده..و منم به شوهرم گفتم که این بنده خدا کلا اینطوریه‌. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم بهم گفت تو هم دیگه باهاش سلام نکن محلش نزار..منم تصمیم گرفتم همینکار. کنم..امروز در حد ۱ دقیقه رفتم خونه مادرشوهر اینم بود روشو اونور کرد منم کردم و باهاش سلام نکردم

و اینکه با همه خوش و بش میکنه فقط با من اینطوریه..حالا از نظر تحصیلات و قیافه و پرستیژ خانوادگی من یه سرگردن ازش سرترم اما اصلا خودمو نمیگیرم و مودب رفتار میکنم..

شوهرم بهم گفت تو هم دیگه باهاش سلام نکن محلش نزار..منم تصمیم گرفتم همینکار. کنم..امروز در حد ۱ دقیقه ...

خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند..کار خوبی کردی خدارو شکر نیازی بهش نداری بیخیال شو انگار اصلا وجود نداره

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

و اینکه با همه خوش و بش میکنه فقط با من اینطوریه..حالا از نظر تحصیلات و قیافه و پرستیژ خانوادگی من ی ...

خیلی ببخشید همونه دیگه زورش میده به خاطر سر بودن شما از بس مقایسه میکنه میخواد اینطوری خودش را بالا ببره ولی نمیدونه آدمی که خاکی باشه مثل شما اگر هیچی هم نداشته باشه همه دوستش دارن چون واقعاً یک انسان خوبه 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

حسادت علتشهبه یه ورت تو هم مثل خودش باش

تصمیم گرفتم مثل خودش باهاش رفتار کنم..اما مشکلم اینه زود فراموشم میشه و دلم برای همچین آدمایی میسوزه و باز سلام علیک میکنم و احترام میزارم