از دست خانواده ام خیلی ناراحت شدم خیلی زیاد دلمم شکست ولی می سپرم به خدا...
منم بنده خدام
خدایا اگر هم من اشتباه کردم من رو مجازات کن با کمال میل می پذیرم.
خانواده سم و تاکسیک ایرانی هر چقدر تحصیل کرده و عالی باشن بازم سم هستن...
کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...
رفتار های اینا سیو توو مغزمه عمرا من با بچه ام همچین کاری بکنم که تا مغز استخوانش بسوزه
کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خودش می دونه چی من رو بهم میریزه ها خودش دقیقا می دونه چی داغونم می کنه بازم دست میذاره رو همون با جزئیات بهم میگه واقعا سپردمش به خدا
وای خدا فکر کن دست بذاری روی تجربه تلخ دخترت وای مگه من شیطان باشم که همچین کاری با دخترم بکنم