2777
2789

متاسفانه مشکل از همسرتونه نه جاری و مادرشوهر 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
اولا نه جهاز نه جشن عقد وظیفه دختر نیست . دوما ملاحظه کردی خب الان اعتراضت چیه؟؟؟ نه ملاحظه نکردی چو ...

توب وقتی ملاحظه پسرشون کردن فشار بهش نیاد چرا باید بگه تو حقت آواره باشی مستجر باشی و اون یکی عروسش بدون استرس تو خونه خونه پدر شوهرم زندگی کنه وسیله های مت تراب بشه ولی اونی که هزینه نکرده مشکلی براش پیش نیاد و کلا شما انگار با من مشکلی داری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ته بی انصافیه اگه با جاریت دشمن بشی

هر کسی تو زندگیش تلاشش اینه مستقل باشه و ارامش داشته باشه

اون برا استقلال و ارامشش جنگیده ولی شما باج دادی

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

توب وقتی ملاحظه پسرشون کردن فشار بهش نیاد چرا باید بگه تو حقت آواره باشی مستجر باشی و اون یکی عروسش ...

من مگه شمارو میشناسم باهات مشکل داشته باشم؟؟ با کسی که خودش واسه خودش ارزش قائل نمیشه و هی کوتاه میاد مشکل دارم چرا؟ چون خودت به خودت اخترام نمیزاری بعد میای میگی وای چرا به من ارزش و احترام ندادن؟ قانون دنیا همینه .

ته بی انصافیه اگه با جاریت دشمن بشیهر کسی تو زندگیش تلاشش اینه مستقل باشه و ارامش داشته باشهاون برا ...

ولی من جاریم ی آدم زرنگ که شوهرشو گول زده جنگ یعنی شونه به شونه شوهرت کار کنی و زحمت بکشی باهم تونه زندگی بسازید نه یک نفر تنها 

اها پس ازدواج جنگه

کلا زندگی جنگه باید برا خواسته هات بجنگی

وقتی مادرشوهرت تو عروسیت دخالت کرد

تو زندگیت دخالت کرد باید محکم جلوشون وایمیستادی

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ببین تقریبا شرایطمون شبیه همه با این تفاوت ک شوهر من هوای منو داره ،برا همین چیزا چند سال رفت و آمد ...

خانواده شوهرم خوبن مادرشوهرم گاهی اوقات حرف های میزنه که اگر نزنه اگر بهش میگن لاله 

ولی من جاریم ی آدم زرنگ که شوهرشو گول زده جنگ یعنی شونه به شونه شوهرت کار کنی و زحمت بکشی باهم تونه ...

نه این سادگیه عزیزم