میگه چون وضع مالیشان خوب نیست اون تو زندگیش سختی کشیده حالا وقت که به آرامش برسه خیلی ناراحتم از این حرف چون من همه کاری برای خانواده شوهرم کردم جهاز خوب دادم جشن عقد گرفتم هر وظیفه من بوده انجام دادم بعد حق ندارم منم ارامش داشته باشم عروسی خوب برام نگرفتن بهترین عروسی برای اون گرفتن حتی من حق نظر دادن نداشتم خودشون هر کاری دوست داشتن کردن و منو اصلا آدم حساب نکردم دلم خون شد از مادر شوهرم و از اینکه جاریم فخر فروشی میکنه میگه برای همه کاری کردن این چه حکمی هست مادرشوهرم داده نه از مادرشوهرم راضیم نه از جاریم خوشم میاد
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
اولا نه جهاز نه جشن عقد وظیفه دختر نیست . دوما ملاحظه کردی خب الان اعتراضت چیه؟؟؟ نه ملاحظه نکردی چو ...
توب وقتی ملاحظه پسرشون کردن فشار بهش نیاد چرا باید بگه تو حقت آواره باشی مستجر باشی و اون یکی عروسش بدون استرس تو خونه خونه پدر شوهرم زندگی کنه وسیله های مت تراب بشه ولی اونی که هزینه نکرده مشکلی براش پیش نیاد و کلا شما انگار با من مشکلی داری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توب وقتی ملاحظه پسرشون کردن فشار بهش نیاد چرا باید بگه تو حقت آواره باشی مستجر باشی و اون یکی عروسش ...
من مگه شمارو میشناسم باهات مشکل داشته باشم؟؟ با کسی که خودش واسه خودش ارزش قائل نمیشه و هی کوتاه میاد مشکل دارم چرا؟ چون خودت به خودت اخترام نمیزاری بعد میای میگی وای چرا به من ارزش و احترام ندادن؟ قانون دنیا همینه .
ببین تقریبا شرایطمون شبیه همه با این تفاوت ک شوهر من هوای منو داره ،برا همین چیزا چند سال رفت و آمد ندارم باهاشون،توام قطع رابطه کن وقتی برات ارزش نمیرارن توام آدم حسابشون نکن