2777
2789

میگه چون وضع مالی‌شان خوب نیست اون تو زندگیش سختی کشیده حالا وقت که به آرامش برسه خیلی ناراحتم از این حرف چون من همه کاری برای خانواده شوهرم کردم جهاز خوب دادم جشن عقد گرفتم هر وظیفه من بوده انجام  دادم  بعد حق ندارم منم ارامش داشته باشم عروسی خوب برام نگرفتن بهترین عروسی برای اون گرفتن حتی من حق نظر دادن نداشتم خودشون هر کاری دوست داشتن کردن و منو اصلا آدم حساب نکردم  دلم خون شد از مادر شوهرم و از اینکه جاریم فخر فروشی میکنه میگه برای همه کاری کردن  این چه حکمی هست مادرشوهرم داده نه از مادرشوهرم راضیم نه از جاریم خوشم میاد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داری ناراحت باشی. باید با هر دوتون یه جور رفتار میکردن

من هیچ اعتراضی نکردم تو دلم مونده ولی راضی نیستم‌بابای من زحمت کشیده کارگری کرده جهاز آورده اینکا جاریم وضعشون خوب نبود به من چه من بچه مردم نیستم ؟؟؟ 

فقط فقط اینجور وقت ها برمیگرده به شوهرت مطمئن باش اون شوهرش خوبه که مادرشوهرت اینا هم باهاش خوبن

چنان جاریم خانواده شوهرم تو دستشون گرفتن هر کاری مادرشوهرم بخوادبککه به جاریم میگه 

خب شما خودت اجازه دادی بی ارزشت کنن اما جاریت برای خودش ارزش قائل. وقتی فقط میخوای ازدواج کنی و هرچی ...

عزمزم ما ملاحضه شخص کردیم فشار بهش نیاد الان ام اصلا رفتار های جاریم نپسندم هر کس باید وظیفه خودش انجام املاکی که نیست ازدواجه زندگیه 

عزمزم ما ملاحضه شخص کردیم فشار بهش نیاد الان ام اصلا رفتار های جاریم نپسندم هر کس باید وظیفه خودش ان ...

اولا نه جهاز نه جشن عقد وظیفه دختر نیست . 

دوما ملاحظه کردی خب الان اعتراضت چیه؟؟؟ نه ملاحظه نکردی چون اگه کپتاه اومدنت به امتخاب خودت و قلبی بود الان مقایسه نمیکردی

حسادت از تک تک حرفات می‌باره حسود هرگز نیاسود

عزیزم من اصلا حسود نیستم من از حرف های مادرشوهرم ناراحتم گه تو عروسی من اجازه دخالت ندادن ولی برای این عروسیشون ارزش قائل شدن من حسود نیستم