2777
2789

من آدمی ام که باید کار کنم درس بخونم و هی یه داستانی برا خودم بتراشم اصلا نمیتونم بشینم 

حالا یه ازمون مهم ثبت نام کردم با بچه دو ساله فرصت نمیکنم بخونم 

ارشدم رو پارسال به زور دفاع کردم با وجود بچه 

تو فکر پیشرفتم 

دکتری و …

ولی فرصت نمیشه عصبی میشم 

هم دلم میخاد با بچه بازی کنم هم دغدغه هام نمیزاره با اینکه کاری نمیکنم حوصله ندارم 

امروز خونه م کثیف بود 

غذا نداشتم 

یه مشکل خانوادگی درباره برادرم داریم 

و بچه هم اذیت میکرد 

حالا یه قوز بالا قوز دارم 

حدود ۲۰ روز پیش رابطه داشتم اورژانسی خوردم سه هفته س دارم بیبی چک میزنم منفیه ولی از دیروز لکه بینی دارم 

نمیدونم بارداریه اثر قرصه چیه 

دارم میمیرم از نگرانی شوهرم خونسرده 

من واقعا نمیتونم دیگه بچه بیارم 

چیکار کنم؟ بنظرتون باردارم؟ یا قرص باعث شده اینطوری شم؟ موعد پریودیمه لکه بینی دارم فقط 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون یدونه هم نباید میاوردی وقتی شرایطت اینجوریه بعد با خیال راحت تاپیک میزنی نمیدونی دومی هم بارداری یا نه؟

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

عزیزم وقتی اینجور تو فکر کار و درسی درست نبود بچه بیاری ، الانم قبل از خودت مسئول اونی 

من خودم سر کار بودم بخاطر بچه هام قید کارو زدم و خانه دار شدم . اونا که نخواستن بیان و بچه ما بشن ما آوردیمشون 

الحمدلله رب العالمین 
همون یدونه هم نباید میاوردی وقتی شرایطت اینجوریه بعد با خیال راحت تاپیک میزنی نمیدونی دومی هم باردار ...

میگم دارم دیوونه میشم اورژانسی خوردم 

سه هفته س دارم بی بی چک میزنم 

خیال راحت چیه؟ پیش اومده میخام یه کاری کنم راهنمایی کن

میگم دارم دیوونه میشم اورژانسی خوردم سه هفته س دارم بی بی چک میزنم خیال راحت چیه؟ پیش اومده میخام یه ...

اخه کاری نمیشه کرد آزمایش بده معلوم میشه بارداری یا نه 

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

عزیزم وقتی اینجور تو فکر کار و درسی درست نبود بچه بیاری ، الانم قبل از خودت مسئول اونی من خودم سر کا ...

تمام تلاشمو میکنم براش ولی از وقتی لکه دیدم تو این شرایط نمیدونم چیکار کنم فقط میخوام مطمین بشم باردار نشم یه وقت 

چیکار کنم؟ الان برم ازمایش نشون میدت؟ سه هفته گذشته