2777
2789
عنوان

خدا چرا به داده بنده هاش نمیرسه❓️

113 بازدید | 13 پست

من فقد یک آرزو دارم هرکاری میکنم هر دعای بگید هر نذری هر چله ای ولی خدا کو چرا نمبینه  من فقد خواستم عشقم برگرده همین واقعا حس میکنم خدا منو نمبینه که اینهمه خودم پاره کردم اگر رفته بودم پول به دعا نویس داده بودم برگشته بود 

خدا چرا به داد بنده هاش نمیرسه؟

مرد نه درخواست بده نه زیر پستم ببینم وگرنه میرم گذارشتون میزنم لطفا هیچ مردی جلو چشمم نبینم 🔪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید به صلاحت نیس بعضی وقتا آنقدر چشممون و به در بسته می‌دوزیم که درهای باز دیگه رو نمی‌بینیم

به صلاحم نیس خودم میدونم ولی وقتی میخوام وقتی بخاطرش کلی نذر میکنم خدا چرا نمیده وقتی تلاشم مبینه  اگه نمیخواد هیچی بده پس ما رو رها کرده بعدشم نگه بهشت جهنمی چون زندگی خودمون بوده هرکاری کردیم برا خودمون بوده

مرد نه درخواست بده نه زیر پستم ببینم وگرنه میرم گذارشتون میزنم لطفا هیچ مردی جلو چشمم نبینم 🔪

بعضی وقتا فراموش می کنیم ما بنده خداییم نه خدا بنده ما

خدا ما رو افرید درست ما رو تحت ظلم میگیره برا چی برا بهشت جهنم خودش که هیچکدوم نمیخوایم ما این زندگیو انتخاب نکردیم خدا ما رو مجبور به زندگی کرده ما نخواستیم زنده باشیم یا بمیریم 

خدا ما رو افرید درست ما رو تحت ظلم میگیره برا چی برا بهشت جهنم خودش که هیچکدوم نمیخوایم ما این زندگی ...

خدا به هیچ کس ظلم نمی کنه این ما انسان ها هستیم که به خودمون ظلم میکنیم 

بهشت و جهنم هم روی این اصل هست که هرکس به خودش دیگری و خدا ظلم نکنه بهشتی هست و هر کس ظلم کنه جهنمی

به نظر من زندگی خیلی ارزشش از یه آدم بیشتره که خودت رو اینجور بهم ریختی

عزیزم قرار نیس چون اونی که خودت میخای بهت نداده ناامید بشینی اینهمه ذهتنو درگیر کنی

ی لحظه فک کن اگه همون اول درست میشد و زندگیت و جونیت تباه میشد همین خودت میگفتی خدا اگه به صلاحم نبود چرا گذاشتی من بهش برسم 

صبر داشته باش مطمن باش خدا بهترین و برات کنار گذاشته

ماادما صبر نداریم ،نمیدونم چن سالته ولی با بالا رفتن سن ناخودآگاه متوجه میشی که چه حکمتی توش بوده 

عزیزم قرار نیس چون اونی که خودت میخای بهت نداده ناامید بشینی اینهمه ذهتنو درگیر کنیی لحظه فک کن اگه ...

مرسی شاید ۱۸ سالم