2777
2789
عنوان

واااای بچم تکون نمیخوره😱

256 بازدید | 1 پست

میخوام راجبه تکون خوردن جنین توبارداری بگم براتون

براحس کردن اولین تکونای بچه تا۲۲هفته وقت دارین اگه جفتتون قدامی باشه یاچربی شکمی داشته باشین یامامان اولی باشین معمولاتکونارودیرتراحساس میکنین اولین تکونای بچه مثل شناکردن ماهی یابال زدن پروانه یاترکیدن حباب تودلتون اتفاق میافته ازاولین تکونای بچه تا۲۸هفته امکان داره بچه یه روزتکون بخوره و۳روزتکون نخوره اصلانگران نشین بعد۳۲هفته هست که تکونای جنین مهمه وبایدبشمارین 

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

حرکات بچه ازهفته های آخرمهم میشه برای شمارش حرکات بایددرنظرداشته باشین اگردرطول یک روزکاااااامل هیچ تکونی روحس نکردین نگران نشین اول یکی ازوعده های غذایی اصلی یعنی صبحانه یانهاریاشام روکامل غذابخورین وبعددرازبکشین به پهلوکه تواین حالت تویک ربع بچه حداقل باید۴بارتکون بخوره اگه نخوردبرین سونوبدین البته هفته های آخرچون بچه بزرگ میشه وفضا کم میشه ممکنه کمترتکون بخوره

اگه خدایی نکرده بچه طوریش شده باشه معمولاسینه هاوشکم شل وآویزون میشن وویارتون قطع میشه پس هرتکون نخوردنی شمارونگران نکنه 

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم