owmi مدیر استارتر عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 941 عنوان کیا منتظر وام ازدواجن😐🫀 77 بازدید | 14 پست بچه ها کد رهگیری بیاد بعدش چه میشه؟تعیین شعبه خیلی طول میکشه؟پارتی اگه باشه میشه سریع نوبتمون شه؟اخه من ۴ ماهه که کد هنوز نیومده 1404/04/30 | 13:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14566 من خرداد ثبت نام کردم هفته پیش کد رهگیریم اومدخوندم تعیین شعبه نهایت ی ماه طول بکشه تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
owmi مدیر استارتر عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 941 من خرداد ثبت نام کردم هفته پیش کد رهگیریم اومدخوندم تعیین شعبه نهایت ی ماه طول بکشه من فروردین هنوز نیومدهکدوم بانکی؟بعد عزیزم بعد کد رهگیری چکار کردی؟
جوجوی_بلا عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 800 تعیین شعبه من ۸ ماه طول کشید از موقع اومدن کد یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍
owmi مدیر استارتر عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 941 تعیین شعبه من ۸ ماه طول کشید از موقع اومدن کد چقد زیاد🥲اشنا نداشتی؟
آیلین_ali عضویت: 1400/02/26 تعداد پست: 14566 من فروردین هنوز نیومدهکدوم بانکی؟بعد عزیزم بعد کد رهگیری چکار کردی؟ بانک صنعت و معدنهیچکار منتظرم تعیین شعبه بشم تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣
جوجوی_بلا عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 800 چقد زیاد🥲اشنا نداشتی؟ چرا نمیخوای قبول کنی که با آشنا کارت درست نمیشه ؟ حتی اگه خودت رئیس بانک باشی یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍
آتنa عضویت: 1404/01/28 تعداد پست: 165 از آخر دی تا خرداد تو صف تعیین شعبه بودم وام رو هم خریدم به ضررم شد .ولی بانک تقریبا یک ماه طول کشید تا کاراشو انجام دادم و واریز شد
owmi مدیر استارتر عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 941 چرا نمیخوای قبول کنی که با آشنا کارت درست نمیشه ؟ حتی اگه خودت رئیس بانک باشی خیلیا یه روزه وامشونو گرفتن
آتنa عضویت: 1404/01/28 تعداد پست: 165 عه قبلا سیستمی نبود؟ الان ثبت نام سیستمیه بعد چند وقت کد رهگیری میاد بعد تعیین شعبه میشی حتی بعضی بانکا هم وام رو غیر حضوری میدن کدوم بانک ثبت نام کردی؟چند نفر تو صفه؟
owmi مدیر استارتر عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 941 الان ثبت نام سیستمیه بعد چند وقت کد رهگیری میاد بعد تعیین شعبه میشی حتی بعضی بانکا هم وام رو غیر حضو ... من چهارماهه هنوز کد رهگیری نیومده بانک سپه۶۷ نفر جلومهیه آشنام دارم گفت کد از بانک مرکزی میاد نمیتونم کاری کنممیگم تعیین شعبه اگه قرار باشه ۵ ۶ ماه تو صف باشم که دیگه وام میخام چیکار🥲
آتنa عضویت: 1404/01/28 تعداد پست: 165 من چهارماهه هنوز کد رهگیری نیومده بانک سپه۶۷ نفر جلومهیه آشنام دارم گفت کد از بانک مرکزی میاد نمیتون ... ۶۷خوبه برا بانک سپه. بانکای دولتی معمولا خیلی شلوغن بستگی به بودجه داره بعصی وقتی یهو بودجه میگیرن سریع نوبتت میشهآشنا هیچ تاثیری تو صف تعیین شعبه نداره ولی تو بانک آشنا باشه بعد تعیین شعبه وامت رو سریعتر واریز میکنن
owmi مدیر استارتر عضویت: 1398/12/25 تعداد پست: 941 ۶۷خوبه برا بانک سپه. بانکای دولتی معمولا خیلی شلوغن بستگی به بودجه داره بعصی وقتی یهو بودجه میگیرن س ... اینایی ک میگن اشنا داشتم واممو یه هفته ای دادن قضیشون چیه؟خیلی از این موردا دیدمجدیدا اینطوری شده؟