2777
2789

خونمون یه خیابون فاصله داره دوتا خواهر مجرد دارم که یکی سیزده سالشه و یکی بیست هروقت برم خونشون با ناراحتی که البته بروز نمیدم برمی‌گردم خونه ام یه دختر هفت ساله دارم که اونجا تا حرف میزنع خواهرام میزنن تو ذوق بچه با عصبانیت باهاش حرف میزنن چشم غره میرن یه کلمه حرف میزنع میپرن بهش از جاش تکونم میخوره ایراد میگیرن ازش  دخترمم دیگه میگه نمیخام بریم دعوام میکنن مامان و بابامم میبینن هیچی نمیگن فقط بلدن زنگ بزنن بیا اینجا الآنم مامانم زنگ زد شب کباب داریم بیا منم گفتم نمیام گفت چرا اینبار دیگه گفتم دخترم گفته باهام بد رفتاری میکنن نمیرم مامانم اصلا به رو خودش نیاورد با اینکه باردارم و دلم تو خونه میگیره ولی ترجیح میدم خونه بمونم راستش اونا همینجور فحش میدن حرف عادیشون با فحشه خصوصا اونکه بزرگتره هیچ شعور و ادبی ندارن اصلا دلم نمیخاد برم دیگه شاید هفته ای دو سه روز میرفتم الان همونم دلم نمیخاد دیگه کارم درسته ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.