نیاز جنس ی نه ❌نیروی جنس ی✅
خب خیلیا مدام میگن این یه نوع نیازه و حتما باید برآورده بشه اما این یه نوع غریزه است برا میل زن و مرد به هم یا حتی حیوونا و.. برا تولید مثل و.. که اگر شخص بتونه ازدواج کنه که عالیه اما اگر نه باید صبرکنه و عفت پیشه کنه چیزی که خدا گفته و اگر ضرر داشت نگه داشتنش خدا اینطور نمیگفت واینم بگم واقعا دزک میکنم و قبول دارم این مسئله رو که ازدواج سخته تو این شرایط و موارد دیگ اما خب قرار نیست که جامعه ای قربونی این گناه بشن که یه تنه افسار کل زندگی رو به سمت نابودی میبره و چیزی غیر این نیست اما آیا شنیدید کسی از نداشتن شریک جنسی بمیره ؟خیر چه بسا که خیلی از نوابغ از این انرژی و استحاله انرژی به پیشرفت های بالایی رسیدند مثل تسلا
مورد بعد اینکه بدن ما رو خداوند خیلی هوشمند خلق کرده واگر شخصی بنابردلایلی نتونه از لحاظ جنسی انرژی شو تخلیه کنه برای تولید مثل و.. بدن ما بعداز مدتی کاملا هوشمندانه با هورمون های سرکوب کننده وکاهش نیاز جنسی و تبدیل و استفاده انرژی جنسی در جاهای دیگ بدن مثلا ساخت ماهیچه یا رشد مغز و ... اونو به این سمت دایورت میکنه و این خودش یه امتیازه من چند مورد میگم که ثابت کنم این میل به این گناه ناشی از اعتیاد به دوپامینه نه یه نوع نیاز جنسی!
1⃣طرف حتی حال راه رفتن نداره اما بازم اینکارو میکنه آیا اینجا ناشی از فوران انرژی در فرده؟خیر ناشی از اعتیاد به دوپامین
2⃣چرا وقتی استرس داری و ناراحتی میری سمت این کار؟چون بدنت نیاز به دوپامین وشادی طبیعی داره نه این نوع مخربش
3⃣چرا وقتی میری مسافرت یا با دوستات وقت میگذرونی یا مشغول کاری هستی میل نداری به انجامش ؟چون دوپامین طبیعیتو ازاین کارا گرفتی و میلی نداره موقتا
4⃣چرا طرف ازدواج کرده اما بازم این کارو انجام میده؟چون معتاده دوپامینه و اصلا رابطه براش مهم نیست!
5⃣چرا وقتی طرف قرص های ضد افسردگی و.. که حاوی مشتقات دوپامین هستن مصرف میکنه میلش کم میشه؟چون دوپامین به بدنش رسیده و فعلا نیازی نداره