2777
2789
عنوان

ترک گناهی که خیلی زیاد شده

159 بازدید | 8 پست

سلام دوستان میخام راجع به گناه خ ا مطالبی رو بنویسم انشاءالله بتونه کمک کننده باشه متاسفانه این گناه خیلی زیاد شده بنابردلایلی کاملا هوشمندانه که خیلی روش کار شده و واقعا ترکش سخته چون که جز قوی ترین اعتیاد ها محسوب میشه به نحوی که میزان ترشح دوپامین ناشی از این عمل از کوکائین هم بالاتره از دوستان خواهش میکنم که پیام نزارن تا اینکه من کاملا متن های که نوشتمو اینجا کپی کنم وبینش فاصله نیفته و اینکه لطفاً گزارش نزنید بزارید حداقل شاید به درد یه نفر خورد 🙏 راستی سعی میکنم که از دیدگاه های مختلف بگم که بتونه کمک بیشتری کنه به دوستان مثلا از دیدگاه ماورایی یا طب سنتی و طب کلاسیک و روانشناسی و..

خلاصه سازوکار بدن بعد از خ ا❗️

خب این گناه که گفتم متاسفانه خیلی رایج شده و یکی از طراحی های ماتریکسه برای شرطی کردن و وابستگی مردم بالاخص جوونا به دوپامین های مصنوعی و پیاده کردن اهداف خصمانه خودشون از کسب و کار و فروش گرفته تا ایجاد نیازهای کاذب و حتی همکاری های متخصمانه که اینجا نمیتونم بگم و محدودیت داره و سعی میکنم حدامکان خیلی خلاصه تایپ کنم و بخاطر محدودیت سایت مجبورم تو صفحات بیشتری مطالب رو خورد کنم 

وقتی انسان شروع به انجام این عمل می‌کنه حجم زیادی دوپامین و نوروترانسمیترها ی دیگ تو مغزش شروع به ترشح غیر عادی می‌کنه طوری که مغز اصلا نمیتونه با این حجم دوپامین کنار بیاد و هومئوستازی بدن شروع می‌کنه به سازکارهایی که میزان دوپامین رو پایین بیاره حتی پایینتر از حد معمول چرا که شوک زیادی بهش وارد شده و نتیجه اش میشه بی‌حالی و کسلی و .. چرا که دوپامین طبیعی نیاز اصلی بدنه ودرصورت کمبودش این مشکلات پیش میاد خب حالا به تعبیرطب سنتی وقتی خلطی در بدن غلبه می‌کنه تبدیل به سودا میشه و سودا هم عامل اکثر بیماری ها دوپامین با حجم زیاد اینجا صفرا تعبیر میشه و سازوکار بدن تبدیل سودا میکنه دیگ برید سرچ‌کنید عوارض سودا رو ببینید چکار که نمیکنه با بدن و حتی روح

مضرات گناه خ ا❌❌

دوستان میدونم که خیلیاتون از عوام مضرات جسمی و روحی این کار مطلع هستید و منم بخاطر کم شدن حجم پیاما دومورد مهمشو میگم اگر خواستید سرچ‌کنید تا موارد بیشتری دستتون بیاد

1️⃣وقتی کسی معتاد به این کار میشه دیگ مغزش به سمت انجام کارهایی که نیاز به تلاش بیشتری دارند سوق پیدا نمیکنه چرا که مغز دنبال دوپامین بیشتر و راحت تره و همین باعث میشه اهدافشو نصفه نیمه رها کنه اهدافی که درصورت رسیدن بهشون چقدر دوپامین بیشتری به آدم میدن اما نیاز به کمی تلاش و زمان دارند اما مغز لذت زودگذر وآنی رو به لذت دیرتر و اما سالم تر و پایاتر ترجیح میده اگر چه عقل چیز دیگ ای حکم می‌کنه اگر حوصله خوندن یه صفحه کتاب رو نداری بدون درگیر حداقل یکی از این لذت های آنی و دوپامین های مصنوعی شدی بلاشک!

برخی دوپامین ده های آنی و دم دستی:گوشی و فضای مجازی خوردن زیاد فست فود ها یا کافئین ها و.. اعتیاد به مواد مخدر یا نه نیکوتین سیگار و.. اعتیاد به پ ورن و.. که ازهمه بیشتر دوپامین میده و اما بشدت مضر که مغز نمیتونه باهاش کنار بیاد

2⃣وقتی کسی مرتکب این گناه میشه در همون لحظه یک انرژی منفی زیادی از جنس الکترومغناطیس تولید می‌کنه که این انرژی به دلیل نبود شریک جنسی در فضا و مکان معلق میمونه که یسری موجودات تاریکی عاشق این انرژی اند و ازش تغذیه میکنند و وقتی فرد زیاد مرتکب این عمل میشه دیگ این موجودات با این شخص انس میگیرند و مدام رو ذهنش راه می‌رن تا انرژی بیشتری براشون تولیدکنه و.. یکی از دلایل گره افتادن و ایجاد موانع ازدواج و پیشرفت در امور همین گناهه طرف میبینی حتی ظاهر خیلی خوبی داره اما نمیتونه ازدواج کنه که متاسفانه اینم خیلی زیاد شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیاز جنس ی نه ❌نیروی جنس ی✅

خب خیلیا مدام میگن این یه نوع نیازه و حتما باید برآورده بشه اما این یه نوع غریزه است برا میل زن و مرد به هم یا حتی حیوونا و.. برا تولید مثل و.. که اگر شخص بتونه ازدواج کنه که عالیه اما اگر نه باید صبرکنه و عفت پیشه کنه چیزی که خدا گفته و اگر ضرر داشت نگه داشتنش خدا اینطور نمی‌گفت واینم بگم واقعا دزک میکنم و قبول دارم این مسئله رو که ازدواج سخته تو این شرایط و موارد دیگ اما خب قرار نیست که جامعه ای قربونی این گناه بشن که یه تنه افسار کل زندگی رو به سمت نابودی می‌بره و چیزی غیر این نیست اما آیا شنیدید کسی از نداشتن شریک جنسی بمیره ؟خیر چه بسا که خیلی از نوابغ از این انرژی و استحاله انرژی به پیشرفت های بالایی رسیدند مثل تسلا

مورد بعد اینکه بدن ما رو خداوند خیلی هوشمند خلق کرده واگر شخصی بنابردلایلی نتونه از لحاظ جنسی انرژی شو تخلیه کنه برای تولید مثل و.. بدن ما بعداز مدتی کاملا هوشمندانه با هورمون های سرکوب کننده و‌کاهش نیاز جنسی و تبدیل و استفاده انرژی جنسی در جاهای دیگ بدن مثلا ساخت ماهیچه یا رشد مغز و ... اونو به این سمت دایورت می‌کنه و این خودش یه امتیازه من چند مورد میگم که ثابت کنم این میل به این گناه ناشی از اعتیاد به دوپامینه نه یه نوع نیاز جنسی!

1⃣طرف حتی حال راه رفتن نداره اما بازم این‌کارو می‌کنه آیا اینجا ناشی از فوران انرژی در فرده؟خیر ناشی از اعتیاد به دوپامین 

2⃣چرا وقتی استرس داری و ناراحتی میری سمت این کار؟چون بدنت نیاز به دوپامین وشادی طبیعی داره نه این نوع مخربش

3⃣چرا وقتی میری مسافرت یا با دوستات وقت میگذرونی یا مشغول کاری هستی میل نداری به انجامش ؟چون دوپامین طبیعیتو ازاین کارا گرفتی و میلی نداره موقتا

4⃣چرا طرف ازدواج کرده اما بازم این کارو انجام میده؟چون معتاده دوپامینه و اصلا رابطه براش مهم نیست!

5⃣چرا وقتی طرف قرص های ضد افسردگی و.. که حاوی مشتقات دوپامین هستن مصرف می‌کنه میلش کم میشه؟چون دوپامین به بدنش رسیده و فعلا نیازی نداره

💚خب چطور بزارمیش کنار؟؟

حالا که به این نتیجه رسیدی همش بخاطر اعتیاد به دوپامینه بالاست خب باید اول از همه چندتا اصل رو رعایت کنی برا اینکه بتونی ردهای عصبی که تو مغزت برا ترشح دوپامین تو رو به اینکار سوق میده رو کور کنی و ردهای عصبی جدیدی بسازی برا دریافت دوپامین سالم و طبیعی از تفریحات سالم که نیاز به تکرار داره تا مغزت ردعصبی جدیدبسازه واینو تقویت کنه کسی که میخواد شیرینیجات مصنوعی رو ترک کنه نمیاد مدام عکس شیرینی روببینه یا ازکنارقنادی رد بشه مدام بلکه میاد با استفاده از شیرینیجات طبیعی این میل رو کم و برای همیشه رد عصبیشو کور می‌کنه 

1⃣کنترل تابع مغز :مغز ما مثل تابع تو ریاضی میمونه هرچی بهش ورودی بدی در همون راستا خروجی میده پس ورودی هاتو کنترل کن تصاویر و فیلم یا متون محرک یا همنشینی های بدو..

2⃣اصل تکرار برای پاکسازی ناخودآگاه:ممکنه چندسال مدام داری عقاید باطل به‌خورد ناخودآگاهت میدی و اینجا ضمیرناخودآگاهت نیاز به پاکسازی داره فرض کن افکار منفی مغزت مثل سربازای دشمن میمونن که کشورتو(مغزتو)به دست گرفتن خب برای نابودی این سربازا نیاز به لشگرکشی از سربازای خودی داری که اینجا همون افکار مثبت تلقی میشن یا عبادت و فیلم های خوب و خوندن متون موثر و تکرار آنها تا تثبیت در ناخودآگاه میتونی از سابلیمنال های مطمئن هم کمک بگیری که‌توکانال این آقا هست و مورد اطمینانه واقعا 

3⃣اراده سالم از بدن سالم نشات میگیره 

به سلامتی خودت اهمیت بده ورزش کن تغذیه مناسب داشته باش و از خوراکی های که میتونن تو این زمینه کمکت کنن استفاده کن مثلا سرکه طبیعی یه قاشق همراه آب بعد غذا هم باعث ترشح دوپامین(دلیل لذت چیپس سرکه ای) میشه و هم متعادل کننده هورمونهای بدن هست 

4⃣دوپامین سالم نیازه برای اینکه این دوپامین مصنوعی رو کناربزنی فعالیت های مثل کوهنوردی مطالعه باغبانی عبادت کردن تلاش در راستای اهداف انواع ورزش ها صله رحم ها و دورهمی ها و خندیدن و شاد بودن و انواع تفریحات سالم و..

بنظرم هر کی میخواد خود ارض.ایی کنه اولش ب این فکر کنه همونجوری ک دستش اونجاشه ممکنه عزرائیل بیاد بالا سرش و بمیره بعد میاند بالا سرش میبینن داشته کار بد بد میکرده و اونجاهاشم خیسه😰

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....

اما اینو بگم که بعد کنار زدن این چالش ها و سختی های حین ترک این گناه و ورود به مرحله پاکی دروازه ای از پیشرفت و سلامتی و حال خوب و کلی اتفاقات مثبت برات باز میشه کلی جوونتر میشی طوری که خیلیا اینو به زبون میارن حتی درسته اولش سخته و مثل یه آدم معتاد ممکنه اذیت بشی و بارها شکست بخوری اما نباید ناامیدشد کم کم باید از شرش خلاص بشی چرا که بقول قدیمی ها ترک ناگهانی عادت مرض است اگر میتونی بعد از یه مرحله ای که گذروندی یه ضمانت نامه کتبی بنویس با خودت یا خدای خودت و برا همیشه قول بده بزاریش کنار اگر زیر قولت زدی نام امید نشو ادامه بده و مدام تکرار کن و شکستو بخودت بقبولون چرا که شکست بخشی از پیشرفت کردنه و برای همیشه خودتو خلاص کن چرا که زندگیتو نابود میکنی با این کار

اما اینو بگم که بعد کنار زدن این چالش ها و سختی های حین ترک این گناه و ورود به مرحله پاکی دروازه ا ...

دوستان اینم بگم یادم اومد سازوکار استفاده از دوپامین های دم دستی دقیقا مثل خوردن آب دریا میمونه ک هرچی بیشتر استفاده کنی تشنه تر میشی و بیشتر تو این منجلاب گیر میکنی پس اینکه مدام فردا فردا کنی  و موکول کنی شروع ترک‌شو به بعد در واقع داری فقط خودتو گول میزنی و با پنبه سر خودتو می‌بری