2777
2789
عنوان

حاملم و راهنمایی میخوام

150 بازدید | 11 پست

خانومایی که بچه دارین، میشه بیاید و خواهرانه توصیه کنین تو بارداریم بهم که چه کارایی انجام بدم و چه کارایی نه

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من کتاب ریحانه بهشتی خریدم تو اون همه کار های که باید کرد یا نباید کرد هست از رو اون هر ماه انجام میدادم خیلی کتاب خوبیه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چیامیخوای بدونی؟

توصیه های عمومی، چون تنهام هیچی اطلاعات ندارم چی کار کنم، فقط دکتر میرم اونم گفته بچت سالمه

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
غذاهای قاعده آورنخورحموم رفتی زیادنمون کمرتوزیاداذیت نکن

خیلی ممنونم عزیزم، راستی من دیروز خیلی غصه داشتم 45 دقیقه تو حموم بودم ولی آب داغ نبود ولرم بود، مشکلی ولسم پیش نیاد؟