2777
2789
عنوان

پنهان کردن طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 74 پست
دیگه اگر طرفت برات جدیه یک جوری ک خودش ندونه باید تهشو در بیاری دیگه خواستن توانستن است از همسا ...

اها مرسی

چون عاقبت کار جهان نیستی است/ انگار ک نیستی چو هستی خوش باش
نامزد بودناتفاق منظورم رابطه ج یا یکم قبل تر از اون

خوب خیلی پیش میاد تو نامزدی میفهمن به درد هم نمیخورن،اصلا برای همین چیزا نامزد میکنن،به نظرم اگه جدا از این پسر خوبیه و بهش اعتماد داری باهاش حرف بزن دلیل جداییشون هم متوجه شو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد ریکشنش چی بوذ

یکم اشک تمساح ریخت گفت اینجوریه بهت نگفتم ترسیدممممم ازم جدا شی و شر و ور

موندم باهاش

ی هفته قبل خاستگاری مون یهنی بعد س سال از رابطه مون گندش با همون زن درومد خواهرش واسطه شون میشد تا این بره کاراشو انجام بده ماشینو تعمیر کنه و..

سه سال عمرم رفت

این مطلقه ها زود هم میرن سمت رابطه ج

کات کن برو با ی مجرد اینا ب اندازه کافی تروما تو زندگی متاهلیشون دیدن همخ رو سر تو پیاده میکنه

زنش شاغل بود شده بود تروما واسش منو نمیذاشت سر کار برم و....

اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده  
تو کی فهمیدی عشقم چیشد

مجرد باید یره با مجرد این پسر مطلقه ها خیلی خیلی دنیا دیده آنب خودت میای میبینی با حرفای قشنگی ک از اون یکی زندگی ش یاد گرفته خرت کرده چنر سال عمرت رفته ازت سواستفاده شده و ب خودت میای ی آدم افسرده ازت می‌مونه 

مث من ب خودت ظلم‌نکن

یکم اشک تمساح ریخت گفت اینجوریه بهت نگفتم ترسیدممممم ازم جدا شی و شر و ورموندم باهاشی هفته قبل خاستگ ...

اینم بدش نمیومد از رابطه ج

منم الان میگن اگه چیزی بینمون اتفاق میفتاد من نمیدونستم چییی

مجرد باید یره با مجرد این پسر مطلقه ها خیلی خیلی دنیا دیده آنب خودت میای میبینی با حرفای قشنگی ک از ...

چطوری باید برینم بهش و به روش بیارم 

خودتو گول نزن اینا خیلی بلدن خیلیییمیدونن چ زمانی گریه کنن چ زمانی کل بخرن چ زمانی کادو بیارن چ زمان ...

این اصلا گریه نمیکنه پرو تر از این حرفا هست 

چرا همه دنبال جدا کردن آدما هستین واقعا،بذارید بشناستش ببینه چرا و دلیلش چی بوده بعد با چشم باز تصمیم بگیره،یه جوری با مطلقه ها برخورد میکنید انگار جذامی هستن،واقعا دو نفری که با هم مشکل دارن باید تا ابد همدیگه رو تحمل کنن یا وقتی جدا شدن بیخیال دوست داشتن و زندگی بشن؟مخصوصا اونایی که نامزد یا عقد بودن و زیر یه سقف نرفتن

اینم بدش نمیومد از رابطه جمنم الان میگن اگه چیزی بینمون اتفاق میفتاد من نمیدونستم چییی

متاهل بدون رابطه ج نمیتونه

فقط قصدشان سو اتفاده س مث من بهت میاد خواهرانه میگم فقط کات کن فقط فرار کن بخدا جوری خرت میکنه خودت نمیفهمی چطور و کجا گول خوردی 

چرا همه دنبال جدا کردن آدما هستین واقعا،بذارید بشناستش ببینه چرا و دلیلش چی بوده بعد با چشم باز تصمی ...

وقتی مطلقه بودنشو قائم کرده تا اسی اول وابسته شه بعد بیانش کرده کامل نشون میده کیه و چیه 

مجرد باید یره با مجرد این پسر مطلقه ها خیلی خیلی دنیا دیده آنب خودت میای میبینی با حرفای قشنگی ک از ...

والا پسرای مجرد الان دنیا دیده ترن که،طرف مجردی هزارتا غلط کرده فقط اسمش مجرده