2777
2789
عنوان

پنهان کردن طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 74 پست
والا همه اینجا میگن مطلقه ها گرگن زن و مرد هم نداره،چرا چون شکست خوردن چشمشون بیشتر باز شده

من ک مرد مطلقه دیدم بله گرگ بود .خیلی بلد بود خیلییی خیلییی خیلیییییی‌گرگ بود جوری گولت میرد ب خودت میومدی می‌دیدی هووو چ رد فلگایی ک رد نکرده و تو م خر کرده 

با زن برخورد نداشتم‌‌نمیدونم 

اگر روزگارت پر رنج و درده یکی هست هنوزم حلالت نکرده  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک مرد مطلقه دیدم بله گرگ بود .خیلی بلد بود خیلییی خیلییی خیلیییییی‌گرگ بود جوری گولت میرد ب خودت ...

بعد این دوستمون گفت نامزد بوده یعنی تو عقد جدا شده زیر یه سقف نرفته

والایا نه مثلا زنش میاد میگه آره تقصیر من بودهر کدوم میگن اون یکی بوده

بالاخره باید تحقیق کنه از هر دو نفر و خودش هم دقت کنه حواسش رو جمع کنه ببینه کی راست میگه.مثلا یه کیسی بود بعدها دختره فهمید دلیل طلاقشون این بوده زنه تو خونه پسره رو با یکی گرفته بود همسایه ها هم میدونستن

باشه عزیزم چقد شما پیگیری دیوونم کردی

اصلا این پسر ماه 

اسی برو باهاش از این بهتر گیرت نمیاد

بالاخره باید تحقیق کنه از هر دو نفر و خودش هم دقت کنه حواسش رو جمع کنه ببینه کی راست میگه.مثلا یه کی ...

بزای خاستگار بله ولی دوس پسر ارزش اینهمه وقت گذاشتن آخر سرم گول خوردن رو نداره

دیگه بدتر هنوز زیر یه سقف نرفتن یه مدت کوتاه هم نتونستن با هم بسازن باز بعضیا چند سال زندگی میکنن بعد به دلایلی جدا میشن دلیل نمیشه که فکر کنید اگه زود جدا شده پس مشکل خاصی نیست اتفاقا مشکل خیلی حادتر بوده که اصلا نتونسته کنار بیاد

بزای خاستگار بله ولی دوس پسر ارزش اینهمه وقت گذاشتن آخر سرم گول خوردن رو نداره

فرقی نداره خواستگار یا دوست پسر باید تحقیق کنه اتفاقا خواستگار رو میتونه سریع بگه نه چون حسی نداره اصلا تحقیق هم نکنه میگه مطلقه نمیخوام تمام ولی با دوست پسر چون حس پیدا کرده باید حتما تحقیق کنه

دیگه بدتر هنوز زیر یه سقف نرفتن یه مدت کوتاه هم نتونستن با هم بسازن باز بعضیا چند سال زندگی میکنن بع ...

پسر دایی من تو عقد جدا شد،چون زنش دهن بین بود،هر چی اطرافیان میگفتن توجه میکردو از پسر داییم میخواست دختر بدی هم نبودا ولی پسر داییم هر کاری کرد که خودش تصمیم بگیره قبول نمیکرد،یه روز یه حرف میزد فرداش یه حرف دیگه بعد پسرداییم گفت والا اگه بدونم حرف دل خودته با جون و دل گوش میدم ولی میدونم کی بهت یاد میده،طرف تحت تاثیر حرف دوتا بزرگتر هم نبود که دختر عمه دختر خاله هر چی میگفتن میامد میخوایت حتی خانواده دختره هم با حرف هاش مشکل داشتن آخر هم تو عقد جدا شد بعد اون با یه دختر دوست شد الان ۱۲ ساله زیر یه سقفن دوتا بچه هم دارن خودشون راضین

پسر دایی من تو عقد جدا شد،چون زنش دهن بین بود،هر چی اطرافیان میگفتن توجه میکردو از پسر داییم میخواست ...

منم منظورم این نبود حتما پسره مشکل داشته شاید دختره مشکل داشته ولی میگم‌اینکه زود جدا شدن یعنی مشکلشون حاده بوده و باید دختره تحقیق کنه چی بوده

منم منظورم این نبود حتما پسره مشکل داشته شاید دختره مشکل داشته ولی میگم‌اینکه زود جدا شدن یعنی مشکلش ...

آفرین منم همینو میگم با تحقیق به نتیجه برسه،به خدا اون دختر بعد جدایی از پسر داییم دوباره ازدواج کرد باز جدا شد چون همسایه بودن خبر داریم