بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
استراحت کن وعده هاتو کم حجم اما زیاد کن سعی کن سالم بخوری آب زیاد بخور بدنت دهیدراته نشه کار سنگینم انجام نده شیاف سیکلوژست داشته باش اگر لکه بینی داشتی استفاده کن البته اگر سونو قلب رفتی
فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسیکه منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸
هیچی هفته پنجم الان بچه اندازه یدونه نخود هم نیس پس خودتو اذیت نکن داروهایی ک دکتر میده رو مصرف کن ک ...
اتفاقا چون بچهش اندازه نخود هم نیست و در حال رشده مهمه خوراکیهای مقوی بخوره، زیاد استراحت کنه و فعالیت سنگین نداشته باشه، من که از هفته ۵ تا ۱۱ رابطه هم نداشتم، فقط به خودم استراحت دادم و خودم بسته بودم به مواد غذایی مفید
از ۵ دیقه باید شروع کنه من دکترم میگفت از ماه اول کم کم باید از ۵ دیقه شروع کنی
آره درسته خوبه از اولش ورزشهای سبک مثل پیاده روی داشته باشیم اما به توان افراد هم هست من تا هفته ۱۰- ۱۱ واقعا جون نداشتم، خیلی بیحال بودم، در یک روز فقط یکبار اونم کوتاه و با ماشین میتونستم از خونه برم بیرون، تازه با همسرم، خودم اصلا حال رانندگی نداشتم، انقدر برام سخت بود حس میکردم من باید ماشینو هل بدم... دیگه از حدود هفته ۱۰- ۱۱ شروع کردم به روزی کمتر از ۱۰ دقیقه پیادهروی و بعد بیشترش کردم. اما کمرم زود درد میگرفت