2777
2789
عنوان

درد دندون وکمک

154 بازدید | 14 پست

درد دندون امونموبریده ازیه چشمم اشک میاد ب عصب رسیده عفونتم‌کرده جایی نیس من برم بکشن .کارت بهزیستی ندارم ولی فرزندبهزیستیم کارت دارم می‌شناسین همچین جایی؟ الان شرایطمون خرابه نمیتونم درستش کنم

اینو نمیکشن که. 

عصب کشی میکنن

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد نشانه عفونته یه لیوان ابغوره رو با دوقاشق نمک بذار بجوشه وقتی به جوش اومد بعد دوسه دقیقه خاموشش کن ،

سرد که شد

روزی چندبار بزن به دهنت مثل اب نمک،،دردش سریع ساکت میشه ،بعد چندروز که بزنی کلا عصبش قطع میشه 

اینو یه عطاری معروف تو شهرمون گفت من امتحان کردم واقعا همینطور بود 

درد نشانه عفونته یه لیوان ابغوره رو با دوقاشق نمک بذار بجوشه وقتی به جوش اومد بعد دوسه دقیقه خاموشش ...

ازکنارلثم انگاریه رگ خیلی وضع شدید بادکرده سه ماهه الان

عطاری نزذیکت نیست؟ 

مازو بخر نرمش کن بذار لای دستمال بعدم روی دندون

اول باید عفونتش خوب بشه وگرنه بعد اینکه بکشن دردش بخاطر عفونت هزار برابر بیشتر میشه ممکنه تب و لرز شدیدم بکنی 

کجایی من مازو دارم برات بفرستم

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
حاشیه تهرانم مازوچیه چقدرپولشه؟

۱۴ ساعت فاصله داریم 

قیمتش خیلی کمه شبیه گردوئه ولی کوچیکتر دو دونه هم بخری کارتو راه میندازه 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
چقدرمیشه برم بگیرم؟حدودی بکو

نمیدونم بخدا یادم نمیاد چقدر خریدم ولی فکر نکنم از 50هزار تومن بیشتر بشه

نمیدونم بخدا یادم نمیاد چقدر خریدم ولی فکر نکنم از 50هزار تومن بیشتر بشه

جو میکنم مرسی که نظردادی .الان دندونم بیشترازهفت ماهه اینطوریه نتونستم درستش کنارلبم که پس میزنم دوتارگ. مدل ب شدت اززیردندونم بادکرده تاچونم میترسم چیزی باشه

جو میکنم مرسی که نظردادی .الان دندونم بیشترازهفت ماهه اینطوریه نتونستم درستش کنارلبم که پس میزنم دوت ...

ان شاء الله خوب بشه عزیزم