بزار تو خونه بچرخه. ترسش بریزه.. اب و دونشو بزار تو قفسش. زیاد سمتش نرو
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
غذا رو بزار توی قفسش وقفس حتما جایی باشه که تردد اونجا کمه کنار اشپزخونه و تلویزیون نباشه تا یه هفته کمتر سراغش برید که عادت کنه به محیط و ترسش بریزه اصلا در قفس رو باز نکنید دست تو قفس نکنید هم ترسیده هم احتمالا به صاحب قبلیش انس داشته بعداز مدتی که عادت کنه بهتون بعد اروم اروم خودش نزدیکتون میشه،چند سالشه نر هست یا ماده؟منم ۱۵ تا دارم اول یک جفت بودا یهو ازدیاد پبدا کردند😵💫😂 از سر و کول ادمبالا میرن نیلی اجتماعی و نمکن یا رو سرمونن با شونه پس خیالت راحت انقدر بهت انس پبدا کنه که کلافت کنه😍
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤
عزیزممم چه بامزعهه 😂😁😁😁 من از پرنده فروشی گرفتمش گفت جوجه هست معلوم نمیشه نر هستش یا ماده ازین خ ...
خاکستری ها نژاد اصلی عروی هستند ای جانم جوجهدباشه که دیگه راحت میتونی دستیش کنی و نر باشه صحبت هم کنه.نوک میزنه به اب و دونه؟شاید هنوز از مولد یا سرلاک تغذیه میشده حتما از مغازه داره بپرس و بگو اینجوری که خودش نمیتونه غذا بخوره باید بهش سرلاک بدی
مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤