2777
2789

یک ساله دارم میرم میام امروز سومین دکتری بود که رفتم

خوب نمی‌شدم که نمی‌شدم

حسم نسبت به این دکتره خوبه

قارچیه

همه چی رو رعایت میکنم خوب نمیشم که نمیشم

ایشالا دست این خوب باشه واسم

اولین بار بود معاینم خوب انجام شد و بدون درد

دعا کنید این بار خوب بشم حین رابطه خیلی اذیت میشم

من مجردم و عفونت قارچی دارم

هر روزم حمام میکنم و شیو میکنم و رعایت میکنم بهداشتو ولی چن ساله خوب نمیشم

بارها هم انتی بیوتیک خوردم و انواع ژل شستشو و پماد و.. ولی خوب نمیشم

کسی راهکاری داشت لطفا ازم دریغ نکنه

لایک نکن.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل عفونتت چیه

معلوم نیست

هیچ کس نمیگه

ولی خودم فکر میکنم قند لب مرز دارم

چون دو تاشون گفتن مصرف قند رو کم کن

خیلی کم مصرف میکنم مخصوصا قند مصنوعی 

اصلا شیرینی نمی‌خورم

بستنی ولی میخورم

در کل کم مصرف میکنم فک میکنم ارثیه بیشتر چون بابام دیابت داشتن و فوت شدن 

ایشالله خوب میشی عزیزم،منم دائم العفونتم باهرکیم اطرافم صحبت میکنم درگیرن نمیدونم از چیه،از غذاهاست،آبوهواست چیه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

من مجردم و عفونت قارچی دارمهر روزم حمام میکنم و شیو میکنم و رعایت میکنم بهداشتو ولی چن ساله خوب نمیش ...

ببین چون آنتی بیوتیک میخوری مقاومت دارویی پیدا کردی

ینی دیگه آنتی بیوتیک جواب نمیده و برعکس عمل می‌کنه سیستم ایمنیتو پایین میاره

آنتی بیوتیک دیگه مصرف نکن

دکتر تو عوض کن و بگو آنتی بیوتیک بهت ندن

معلوم نیستهیچ کس نمیگهولی خودم فکر میکنم قند لب مرز دارمچون دو تاشون گفتن مصرف قند رو کم کنخیلی کم م ...

قند مگه تاثیر داره 

من مجردم ولی عفونت قارچی دارم 

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

ببین چون آنتی بیوتیک میخوری مقاومت دارویی پیدا کردیینی دیگه آنتی بیوتیک جواب نمیده و برعکس عمل می‌کن ...

هر چی دکتر رفتم فقط بلدن انتی بیوتیک بدن و ژل شستشو الکی هیچ راهکاری دیگ ندارن

لایک نکن.

ایشالله خوب میشی عزیزم،منم دائم العفونتم باهرکیم اطرافم صحبت میکنم درگیرن نمیدونم از چیه،از غذاهاست، ...

مرسی عزیزم

ایشالا شما هم خوب بشی

آره واقعا منم نمی‌دونم این عفونت از کجا اومد که هر کارم میکنم خوب نمیشه

غذا رو یه مدت رعایت کردم آب و هوا رو نمیتونم کاری کنم ولی حداقل واسه اینکه تو این گرما اون قسمتم عرق نکنه مرطوب نشه یا شرت نمیپوشم یا نخی می‌پوشم و زود عوض میکنم

هر نکته بهداشتیم بگی رعایت کردم اصلا نمی‌دونم چجوری ایجاد میشه 

پروبیوتیک واژینال استفاده کنید

کاندوم ضدقارچ

همیشه کاملا خشک باشید

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.