من یه اموزشگاه برا یه کلاس قبلا ثبت نام کردم بعد منصرف شدم و گفتم پولم و پس بدن و کلاسام شروع نشده بود اونام گفتن پول کسی پس نمیدیم منم یه وکیل فرستادم زنگ زد بهشون و پیگیر شد منشی هم بدش اومد و گفت چرا شماره منو دادی اون آقا و منم میتونم هم ازت هم اون وکیل شکایت کنم و تهدید کرد که شکایت میکنه و منشی بلاکم کرد از همه جا خلاصه آخرش خودم پولم و از مدیریت اموزشگاه گرفتم الان تقریبا چند ماه گذشته از اون موضوع. من تصمیم گرفتم برم کلاس همون اموزشگاه. بنظرتون ثبت نامم میکنه یا بد برخورد میکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب کلاسای اونجا فقط خوبه اون کلاس ک میخوام برم هیجا گشتم شرایطی مثل اونجا پیدا نکردم کلاساش کوتاه مدته ولی اونجا بلند مدت:( کاش اون زمان جو نمیگرفتم پولمو پس گرفتم یه جا ثبت نام کردم فقط پولم هدررفت شد هیچی یاد ندادن یک ماهم بود. ولی اونجا ۲ سال پشت هم
منم مثل تو اینطوری صدم بهشون گفتم حداقل بزارین ثبت ناممو از مهر حالا که نمیدیدن گفت ازون موقع هم بزا ...
خب الان من تصمیم گرفتم باز برم همونجا چون کارم گیره همونجاست کلی گشتم همه جارو شرایط کلاس اونجا خیلی خوب بود فقط. بقیه اش کوتاه مدت منم کوتاه مدت نمیخوام