2777
2789
عنوان

پانصد میلیون پول دارم

209 بازدید | 30 پست

خانما میخام ماشین و طلا هام بفروشم یک سرمایه کسب کنم حالا از شما میخام کمکم کنید تا پشیمون نشم

میخام یک هوایی بخرم که قسمتش ۲۸۰ هست بقیه چول بسازم باز کار میکنم یواش یواش بسازم ولی اصلا تجربه ندارم و بلد نیستم شوهرمم بلد نیست

یا 

تو مسکن ملی ثبت نام کنم خودشون درست کنن من فقط پول بدم

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

من نفهمیدم چی گفتی

میخام خونه دار شم

حالا موندم هوایی بخرم یا مسکن ملی با اون شرایط که گفتم

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱                                                                  منتظرت هستم قشنگم❤🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخام خونه دار شمحالا موندم هوایی بخرم یا مسکن ملی با اون شرایط که گفتم

اهان

مسکن ملی که خدا میدونه کی بهت بدن

من خودم میخوام یه خونه کلنگی بخرم

خوشگلش کنم

چندسال بشینم بعد دوباره برم یه محله بالاتر همین کار تکرار کنم تا برسم به یه خونه خوب یه جای خوب

اهانمسکن ملی که خدا میدونه کی بهت بدنمن خودم میخوام یه خونه کلنگی بخرمخوشگلش کنمچندسال بشینم بعد دوب ...

خب تجربه ندارم بلد نیستم بخوام بسازم شوهرمم وقت نداره موندم چیکار کنم هوایی ۲۸۰ قیمتشه

خودت تنهایی نمی تونی؟من ساختم سخت نیستفقط باید حوصله سروکله زدن با استادبنا داشته باشی

بلد نیستم نمیدونم باید چیکار کرد و تو اون جور محیط ها سخته از یه طرف شاغلم

۲۸۰اماده است؟

نه فقط قیمت هوایی اینقدر هست 

۵۰۰تومن که نمیشه خونه خریدبذارتوبانک مهربعدازیک ماه وام میدن همینقدر دوباره بزاربانک ملی حساب مهربان ...

میشه که ساخت یا مسکن ملی 

من۱تومن دارم دادم دسته یه بنده خدایی باهاش کارمیکنه ماهی۴۰بهم میده طلامیگیرم

اینجور کارا رو قبول ندارم