2777
2789

یه ‌‌پستی دیدم اینستا 

دختره داشت طلاق میگرفت 

نمی‌دونم میشناسید یا نه ریحانه بلاگر 

به پهنای صورت اشک میریخت و به شوهرش 

ابراز علاقه می‌کرد و ناراحت بود که دارن جدا میشن 

بعد کامنت ها رو که میخونی همه اقایون گفتن 

اه گریه هات حالمو بهم زد و از این قبیل حرفا 

ولی دخترا همدردی میکردن و قربون صدقه میرفتن 

شوهرش هم یه استوری گذاشت نوشت 

این به خودش شخصیت قائل نیست گریه میکنه 

واقعا چرا ما خانوم ها فکر می‌کنیم اگه ضعف نشون بدیم 

میتونیم همه چیز رو عوض کنیم ؟

دیدگاه مردا نسبت به گریه ما خانوم ها متفاوت هست 

و چه بسا خیلی هم متنفرن از گریه های زن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه نشانه ضعف نیست

گریه واکنش طبیعی بدن برای خارج کردن فشار عصبی هست که باعث سکته میشه 

پس‌کسی که گریه میکنه ضعیف نیست

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
من‌احساس میکنم اینم فیلمشونه برا فالور و توجه

اخه واقعا ناراحته 

هر پست و استوری که میزاره مشخصه چقدر گریه میکنه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

گریه نشانه ضعف نیستگریه واکنش طبیعی بدن برای خارج کردن فشار عصبی هست که باعث سکته میشه پس‌کسی که گری ...

بله ولی در خلوت 

باید خودتو قوی نشون بدی 

حتی اگه از درون نابود باشی 

اینستا ندارم اینو نمیشناسم ولی گریه کلا تحقیر کنندست و باید توخلوت انجام بشه این نظر شخصی منه

موافقم 

اون خانم برای احساستش و برای تمام کارهایی که تو زندگی باید انجام نمیداد و از خودش زد و انجام داد گریه میکرد خانما سوگواری میکنن بعدش اروم میشه قدم های بزرگی برمی ارن

علت جداییش چی بود ؟؟

خود دختره میگفت دخالت خانواده 

پسره میگفت خیانت 

اون خانم برای احساستش و برای تمام کارهایی که تو زندگی باید انجام نمیداد و از خودش زد و انجام داد گری ...

امیدوارم به آرامش برسه واقعا ناراحت کنندس 

بعضی از آقایون هم بی تفاوت نیستند

تظاهر میکنن