2777
2789

نه بابا

موکب ها پس چیکاره هستن؟ 🤣

مگر از شهرتون تا مرز براتون وعده غذایی بدن. 

از کدوم شهر میری؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیاده رویه دیگه همه چیز تو راه هست

ی سری هزینه ها هم هست ک باید پول بدی 

مثلا ما کربلا چند شب تو ی اقامت گاه موندیم یا اون مسیری ک از ایران تا نجف با اتوبوس رفتیم و ی سری خوراکی بین راه خب از قبل پول گرفته بودن ازمون

ولی تجربه ی خوبیه برو

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

با خودت یه سری چیزا ببر آجیل ، شکلات ، لواشک ممکنه انقدر خسته باشی حال غذا گرفتن نداشته باشی گشنه بش ...

اینا اندازه ای که تو راه و اتوبوس بخوره،  داشته باشه،  خوبه. بیشترش فقط کوله اش رو سنگین میکنه. 

چون قدم به قدم خوراکی های مختلف هست و گاهی نیاز به صف ایستادن نیست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

والله گفتن بعد زیارت حداقل یه میلیون پول هم میدن

خب شایدم بنابر دلایل س ی اسی میخان زائر زیاد بشه

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

اره من رفتم غذا هر موکبی برید دیگه غذا همونجا و میخورید من راضی بودم ولی اذیت شدم از لحاظ جسمانی فهم ...

من بهترین تجربه ام بود و بازم بخام برم پیاده میرم

خیییلی سخت بود اما شگفت انگیز بود

البته اونموقع هم خیلی سنم کم بود انرژی داشتم الان کشش ندارم متاسفانه

من بهترین تجربه ام بود و بازم بخام برم پیاده میرمخیییلی سخت بود اما شگفت انگیز بودالبته اونموقع هم خ ...

اره حس و حالش ک عالیه منم دوست داشتم ولی نمیتونم زیاد راه برم واقعا اذیت میشم