2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

531 بازدید | 105 پست

سلام عزیزان من سال بعد میخوام برم نهم بین تجربی و انسانی موندم میشه از تجربی هاتون از این دو رشته صحبت کنید و بگید کدوم بهتره 

من دلم میخواد برم تجربی ولی انسانی یه  طرف دلم دارم میشه کمکم کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملا دنباله علاقه ات برو

همیشه چندتا گزینه برای خودت بزار

تجربی رو صرفا برای پزشکی و پرستاری و دارو نخونین

که اگر یه زمانی نشد افسرده بشین و احساس ناکافی بودن کنین شرایط سختی داره و شرکت کننده های زیاد پس رقابت سخته

انسانی شاخه های زیادی داره برای دانشگاه راحتتر میتونی انتخاب کنی 

ببین به چی علاقه داری بعد برو

خوب تجربی بیشتر علاقه دارم ولی میگن انسانی واسه کنکور راحت تر هستی

الان شاید بگم به فیزیک و زیست و شیمی علاقه دارم اونجا میترسم نکشم

خوب تجربی بیشتر علاقه دارم ولی میگن انسانی واسه کنکور راحت تر هستیالان شاید بگم به فیزیک و زیست و شی ...

انسانی هم کنکورش سخته

ولی علاقه مهم تره

بدون علم:بدون توجه📚(افراد مذهبی درخواست ندن) 

حفظیاتت قوی تره یا حل کردنی

تو حفظیات یادمه تو مطالعات اصلا نمیتوانم جغرافیا حفظ کنم قشنگ مُردم حفظ کردم ولی تاریخ خیلی خوب میخونم نمره ۱۹ به بالا میگرفتم 

حل کردنی خیلی دوست دارم یکی از برترین های کلاسم بودم ریاضی هشتم خیلی خوب بود 

ولی اگه بخوام یک راست فقط حل کنم قاطی میکنم

یکی از فامیلامون یعنی دختر دایم تجربی رفت دختر دایم ۳ ساله پشت کنکور امسال معلوم نیست قبول شد یا نه ...

ببین اصلا کاری به بقیه نداشته باش ببین خودت چی دوست داری و بر اساس شناختی که از خودت داری انتخاب کن شاید اون دختر خانم به اندازه کافی نخوند شما نباید مقایسه کنین

صادقانه میگم نمیخوام بترسی اما رشته تجربی رشته ای پر متقاضیه و اگر هدفت رشته های تاپ مثل دندان و پزشکی و دارو هست باید زیاد تلاش مداوم انجام بدی 

بازم میگم بر اساس شناختی از خودت و تحقیق درباره شغل های اون رشته انتخاب کن که بعدا پشیمون نشی

انسانی هم کنکورش سختهولی علاقه مهم تره

اره خواهرم الان  امسال کنکور انسانی داشت دوباره میخواد بشینه

من هنوز درس های تحربی نخوندم شاید گفتاری میگم دوست دارم ولی اصلا تو انسانی شغل های خوبی نیست