2777
2789

من بیمه تامین اجتماعیم ولی تا الان همه سونو و آزمایش هام آزاد دادم

به دکترم میگم ثبت کن میگه بیمه برای بارداری تعلق نمیگیره 

سونو آن تی ۲تومن و ازامایش غربالگری اولم حدود۳تومن شد

برای غربالگری دوم فعلا فقط آزمایش نوشت اونم ثبت نکرد گفت آزاده بنظرتون ببرم دکتر دیگه ثبت کنه یا ن فرقی نداره؟

و کسی اینجا جدیدا غربالگری دوم داد؟؟

هزینه ش چقدر شد

وقتی همه چی آزاده چرا ما انقدر هرماه حق بیمه پول میدیم الکی؟؟؟!

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

بااحترام دکترت چرت گفته

ایشون حق نداره ازاد برات بنویسه. 

حتما باید سیستمی ثبت کنه و کد بده. 

حتما برو جاهایی که با بیمه هم انجام میدن. 

من غربالگری اول رو رفتم و با بیمه انجام دادن. 

دومی رو نرفتم. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمایش غربال اول یه تومنه خیلی گرون دادی..تامین گمون نکنم کامل قبول کنه شاید بعضی جاها یه درصدی قبول کنن

باید تکمیلی داشته باشی که اونم بسته به نوع بیمت و تعهداتش هست باید زنگ برنی بیمه تکمیلیت بپرسی

بااحترام دکترت چرت گفتهایشون حق نداره ازاد برات بنویسه. حتما باید سیستمی ثبت کنه و کد بده. حتما برو ...

صد بار پیش میگم حداقل ثبت کن دیگه فوقش نشد آزمایشگاه برام آزاد میزنه قبول نمیکنه

الان بنظرتون ورق آزمایشم ببرم یه دکتر عمومی برام ثبت میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

نه خب ازمایش دیگه ازاد نیست که😑سونوها ازادن ولی نامه میدن واسه بیمه

نمیدونم والا دکترم تاکید شدید رو این داره آزاده همه چی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری دست دو نفره

صد بار پیش میگم حداقل ثبت کن دیگه فوقش نشد آزمایشگاه برام آزاد میزنه قبول نمیکنهالان بنظرتون ورق آزم ...

حتما همین کار رو کن  .  

هم هرماه حق بیمه بدی و هم بری کارهات رو ازاد انجام بدی؟ 

غربالگری معمولا ازاده ولی باید چندجا بپرسی تا بابیمه پیدا کنی و بری. 

دکترت یا تنبلیش میاد یا با جایی قرارداد داره. 

تو رو که نمیفرسته بگه برو فلان جا حتما ازمایش بده؟! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نمیدونم والا دکترم تاکید شدید رو این داره آزاده همه چی

بگو ابجی خانوم هنوز وزارت بهداشت و اداره بیمه،  هزینه های بارداری رو ازاد نکردن و دفترچه رو بلاک نکردن که تو انقدر تاکید داری. 

اگر تونستی عوضش کن. دکتر قحطی نیست