2777
2789
عنوان

خاک تو سر شدم با این زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 64 پست
افسرده شدم

دوسش داری؟

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید که بچه هم اوردی ازش الانم همینطور خب این عنتر که چیزی نمیگیره کاری نمیکنه خب طلاق بگیر مهریه ...

تو این مملکت قانون کی از زن دفاع شده

برو ببین قاضیا چه برخوردایی میکنن

مهریه هم تازگیا هزار مدل تبصره چیدن که آقایون قشنگ از زیرش دربرن

چقد بی مسئولیت چرا پس ازدواج کرده؟؟انگاری شخصیت مادرانه ای دارید نسبت به همسرتون

امضات💚

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

خب عزیزم جدا شو برو بچه ها رومیدن بهش میفهمه چه گوهی خورده فدات شم

چی بگم

واقعیت میترسم

من که نابود شدم نیترسم روح و روان بچه هام این وسط داغون بشه همونطور که بچگی خودم بدست مامان بابام و دعواهاشون از بین رفت

چقد بی مسئولیت چرا پس ازدواج کرده؟؟انگاری شخصیت مادرانه ای دارید نسبت به همسرتون

نه والا

ایشون بسیااااااار بچه ننه و توسط مادرشون تو پر قو بار اومده از مردونگی فقط ظاهرشو داره بسیار پرنسسه

من خواستم براش زنانگی کنم ولی زنانگی برا مرد ممکنه برا پسر بچه نمیشه پس میزنه 

بچه ننه مادر میخواد که من نیستم

والا من بی جنبه و کم تحمل و ناسازگارم یا هرچیز دیگه که شما اسمشو میذارین بنابراین اگر من بودم عمر این لزدواج نهایتا دوسه ماه میشد 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

وای چه آدم بی صفتیه اصلا بهش محل نده

محل نمیدم 

چند وقته کلا نادیده میگیرم

ولی نمیشه یوقتا میبینی تو جمعی تو سرت به خودت گرمه این بی صفت یهو یه حرف زشتی بهت زد