2777
2789

یه دختر 11 ساله دارم و یه دختر 9 ماهه.

دختر بزرگم رنگ پوستش تیره است و موهای فر سیم تلفنی داره( خیلی خوشگلن).

دختر کوچیکم شدیدا سفید با موهای طلایی.

از نظر من هر دوتاشون خیلی خوشگلن ولی دختر کوچیکه هم نی نیه و همه دوستش دارن(شده سوگولی فامیل) و هم قیافه ش عامه پسنده و همه همش ازش تعریف می کنن.

دختر بزرگم جدیدا همش میگه من زشتم. موهامو دوست ندارم و ...

برای دخترهای شما هم این مشکل پیش اومده؟ چه راه کاری دارید برام؟

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)

دیروز بیدارش کردم بره کلاس براش هم لباس جدید خریده بودم که شدیدا ذوق پوشیدنشو داشت. یه کم بعد دیدم لباس رو پوشیده اومده رو مبل نشسته گریه میکنه من خیلی زشتم.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)

ببین کلا اگه دختر کوچیکت هم نبود از همین سنا شروع میشه ک دخترا خودشونو دوست ندارن روخودشون ایراد میزارن اقتضای سنه و کم کم میره به سمت بلوغ

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کلا اگه دختر کوچیکت هم نبود از همین سنا شروع میشه ک دخترا خودشونو دوست ندارن روخودشون ایراد میز ...

نمی دونم چیکار کنم واقعا

نمی خوام اعتماد به نفسش کم بشه

اگه موهاشو دوس نداره ببرش کراتین کنه .پسره منم ۱۳ سالشه شدیدا رو موها و قیافش حساس شده چند تا جوش هم زده هی میگه اینا کی میرن😁🤷‍♀️

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

نمی دونم چیکار کنم واقعانمی خوام اعتماد به نفسش کم بشه

میتونی ببریش مشاوره ولی خب بنظر من تا از این سن عبور نکنه 

و خودش متوجه نشه درست نمیشه 

منم سبزه هستم و وقتی ۱۲ سالم بود همین حسارو داشتم 

ولی الان ک۲۴ سالمه انقد اعتماد ب نفس دارم بدون ارایش میرم بیرون😊

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

اقتضای سنشه و رفتار های زشت اطرافیان خودت باید بهش اعتماد بنفس بدی مثلا بهش بگو مامان فلان دوستت گفت ...

وای آره 

همش میگم همکارم میگفت الان همه قیافه اینجوری دوست دارن رنگ تیره و میرن سولاریوم و ....

ولی واقعا با اطرافیان نمی دونم چیکار کنم؟

به خانواده خودم هشدار دادم ولی یه جوری مصنوعی رفتار میکنن که خودمم حرصم میگیره چه برسه به دخترم.

بهخانواده شوهرمم که نمیشه چیزی گفت

میتونی ببریش مشاوره ولی خب بنظر من تا از این سن عبور نکنه و خودش متوجه نشه درست نمیشه منم سبزه هستم ...

بردم هیچ تاثیری نداشت براش

برای خود شما چی موثر بود؟

فقط گذر زمان و عبور از این دوره؟؟

اگه موهاشو دوس نداره ببرش کراتین کنه .پسره منم ۱۳ سالشه شدیدا رو موها و قیافش حساس شده چند تا جوش هم ...

یعنی پسرها هم ؟؟

راستش گاهی فکر می کنم ببرمش کراتین ولی به قول باباش میگه اگه ببری کراتین یعنی قبول کردی موهاش زشته