2777
2789

دیروز بعد ناهار مرغ گذاشتم و با مخلفات و کلا یک شام خوبی گذاشتم بعدش غروب همسرم اومد نشستیم با هم ازش خواستم یک تومن پول بهم بده برای لباس اونم شروع کرد که من نمی‌دم و ولم کن و سر این دعوامون شد منم گرفتم سفره رو چیدم می‌گفت مگه از خونه بابات آوردی غذا درست کردی بعدش منم قهر کردم و سفره رو جمع کردم بعدش دوباره دعوا شد گفتم برو غذات  حاضره بخور اونم لجبازه منم رفتم اتاق در و بستم اونم رفت خونه مادر شوهرم طبقه بالا هستند خلاصه خیلی ناراحتم پیشین از اتاق بیرون نیومدم همونجا خوابم برد اتاقمون سرده تا صبح صد بار بیدار شدم از سرما هیچی هم نخوردم..حالم خیلی بده اونم بخاطر یک تومن پول بی ارزش 

چرا اعصابتو خراب میکنی و دعوا کردی با ملایمت حلش میکردی مخشو میزدی میگفتی مگ چی‌میشه باشه الان نده ولی ی چندروز دیگ بهم بده

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا آشتی می کنین 

اونم پول رو بالاخره که باید بده

فقط بگو کجا هستین که اتاقت اینقدر سرده که تا صبح از سرما بیدار میشی

ما پختیم از گرما

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چرا اعصابتو خراب میکنی و دعوا کردی با ملایمت حلش میکردی مخشو میزدی میگفتی مگ چی‌میشه باشه الان نده و ...

آخه ظهرش گفت بهت میدم ولی شب گفت نمی‌دم خیلی بدم اومد آدمی نیست که ببردم بیرون میگه کار دارم همش سر کارم

حالا آشتی می کنین اونم پول رو بالاخره که باید بدهفقط بگو کجا هستین که اتاقت اینقدر سرده که تا صبح از ...

تو کرمانشاه البته شهرستانم اونم خونه ما زمینیه سرده شبا