2777
2789

خطری داره؟ و اگه خطرناکه فقط پای خود طرف وسطه یا خانوادشم تو خطرن

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋

هیچی طرف گروگان میگیرن ار خانوادش پول میگیرن از طریق خود پسره

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

فقط می‌دونم سمتش نرو

«بعدتر ها»وقتی موهای جوگندمی ات را از پیشانی ات کنار میزنی.و قرص های رنگارنگت را به ضرب آب پایین میدهی.وقتی انگیزه‌ای برای مسافرت نداری.وقتی فرقی نمیکند ماشینی که برایش آنقدر تلاش کردی پراید است یا لکسوس، وقتی با کسی که عادت کرده ای،به بودنش، کنار شومینه ی رنگ و رو رفته ی خانه مینشینی،و به جای دوستت دارم، از پا درد شکایت می‌کنی .وقتی دیگر برایت فرق نمی‌کند موهایت سپید باشند،  بلوند، نسکافه‌ای یا هر رنگ دیگری،وقتی پسر بزرگترت، روز مادر برایت صندلی نماز می‌آورد.متوجه خواهی شد، که زندگی آنقدرها ارزش قناعت نداشت. کاش زندگی را زندگی کرده بودی، مسافرت رفته بودی لباس‌هایی را که میخواستی می‌خریدی کفش‌های رنگارنگ،مهمانی‌های دوستانه می‌رفتی،از ته دل می‌خندیدی...به زودی وارد روزمرگی‌هایت خواهی شد به زودی متوجه خواهی شد که چه کلاه بزرگی سرت گذاشت این زندگی که هر روزت را به بهانه روز بهتر از تو رُبود و تو چه ساده لوح بودی که حرفش را باور کردی زندگی تو همین امروز است همین ساعت کاری را که دوست داری انجام بده ٫دوستت دارم٫ را به هر کس که لازم است بگو هر از گاهی را با دوستانت بگذران فارغ از هر فکر سفر کن بعدتر ها متوجه خواهی شد اما زندگیت را همین امروز زندگی کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی طرف گروگان میگیرن ار خانوادش پول میگیرن از طریق خود پسره

پول گرفتن از خانواده شوهرم برادرشوهرم ۲ ساله تو همین کاره الان تازه برگشته بهش اعتماد ندارم 

یه جا خیلی قشنگ نوشته بود که:🦋توکل مفهوم خیلی قشنگی داره،یعنی؛ خدایا من نمیدونم چجوری؟ولی تو درستش کن🦋
پول گرفتن از خانواده شوهر برادرشوهرم ۲ ساله تو همین کاره الان تازه برگشته بهش اعتماد ندارم

اصلا اعتماد نکن ترو خدا

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

عمرت وقتت رو صرف میکنی که فقط برای یه عده پادویی کنی و اونا بهت رویا بفروشن هرمی نتورک همه اش کلاهبرداریه الکی الکی خودتو بدبخت نکن که مجبور بشی بقیه روهم دنبال خودت بکشونی چون ذات این شرکتا اینجوریه که براشون عضو جدید ببری بعد یه مدتم که دیگه قفل میکنی و کسی پبدا نمیشه  دکمه اتو میزنن و یا خودت میای بیرون یا خودشون میندازنت بیرون

شرکت های هرمی زندگیه طرفو نابود میکنه

با افتخار ترک(آذری) هستم.یاشاسین ایرانین باشی آذربایجان🙂🫀داروسازی خوندم سوالی داشتین در خدمتم.(❌درخواست دوستی از هیچکسی پذیرفته نمیشود❌)

پول گرفتن از خانواده شوهرم برادرشوهرم ۲ ساله تو همین کاره الان تازه برگشته بهش اعتماد ندارم

تاپیک های کاربر (سراشپز) رو بخون 

برادرش تو شرکت هرمی بود . برادر ک و ن گشاد منم بیچارمون کرد

حالا ربطش بشما چه ک میگی بهش اعتماد نداری؟ با شما ارتباط داره؟

عمرت وقتت رو صرف میکنی که فقط برای یه عده پادویی کنی و اونا بهت رویا بفروشن هرمی نتورک همه اش کلاهبر ...

من فک کنم یا برادرشوهرمو بیرون کردن یا اومده دوباره پول ببره چون بعد ۲ سال الان برگشته

تاپیک های کاربر (سراشپز) رو بخون برادرش تو شرکت هرمی بود . برادر ک و ن گشاد منم بیچارمون کردحالا ربط ...

برادرشوهرمه دیگ میگم اعتماد ندارم بهش احساس میکنم تو خطرم چون ۲ سال زمان کمی نیست اونجا بوده حتما کلی ترفند کلاهبرداری یادش دادن

من فک کنم یا برادرشوهرمو بیرون کردن یا اومده دوباره پول ببره چون بعد ۲ سال الان برگشته

۲ سال کجا بوده ؟

چرا اینقدر همه اینجا قضیه رو جنایی کردین ؟

۲ سال نبودن اون چه ربطی به شرکت هرمی که توش هست داره 😐

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊