2777
2789
عنوان

چجوری یه نفر و مسدود کنم تو نی نی سایت بهم پیام نده دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 22 پست
از اول قبول نمیکردی که اصن نتونه پیام بده

گفت سوال مهم دارم فلان، منم چه میدونستم پسره

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا من لغو دوستی نیست، فقط حذفه که اونم حذف پیاماس

برو قسمت تی نی سایت من بعد تو اون گزینه های سمت راست دوستان من بعد روش بزن لغو دوستی 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

روپاکت بزن یه صفحه میاد نوشته دوستان من برو اونجا لغوش کن

فهمیدم کجاس

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬
برو قسمت تی نی سایت من بعد تو اون گزینه های سمت راست دوستان من بعد روش بزن لغو دوستی

پیداش کردم ممنونم

این خانم بالای هی داره میگه قیمت دوستان من روبزن مگه دوستان نی نی سایت قیمت دارن اسی هم میگه بخدامن ندارم😶

این خانم بالای هی داره میگه قیمت دوستان من روبزن مگه دوستان نی نی سایت قیمت دارن اسی هم میگه بخدامن ...

😄

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔