2777
2789
عنوان

اسم بچه

86 بازدید | 12 پست

بنظرتون چرا بعضی از اسم ها رو دیگه رو بچه ها نمیزارن؟؟

بچه باید اسمش معنی قشنگی داشته باشه..

ولی الان یکسریا مثلا شوهرشون میگه اسم بچه بشه همایون سریع جبهه میگیرن

این بچه یک سال بچه‌ست دو سال بچه‌ست

یعنی واقعا درکش برای من سخته که به یک پیرمرد بگم نیوشا

جالبه که میگن این اسم برای دختر و پسر هر دو کاربرد داره

من نمیگم اسم های به اصطلاح امروزی بد هست 

ولی یه تاپیک دیم که طرف بخاطر اینکه که شوهرش میخواد اسم بچه‌شو برداره کریم قهر کرده

از این گذشته اسم پسر رو گذاشتن آرتا بعد بهش میگن آرتی 

یا تیام رو میگن تی تی 

این چکاریه واقعا اسم میزارین خب درست صدا بزنین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسال دیگه تمام همین پیرمردایی که میگی اسماشون جدید میشه. اونوقت یه پسر بچه به اسم کریم که اون وقتا پیرمرد میشه اسمش با بقیه متفاوته

زمانی که پبرمردای الان بچه بودن اسماشون مد بوده همه اون اسامیو میذاشتن. ضمنا نباید فقط به پیری بچه فکر کنیم یکم به مدرسه رفتنش و بین دوستاش بودن هم باید فکر کرد

چندسال دیگه تمام همین پیرمردایی که میگی اسماشون جدید میشه. اونوقت یه پسر بچه به اسم کریم که اون وقتا ...

این چیزا چرت و پرتی توی مدرسه من هم همکلاسی داشتم اسماشوت قدیمی بوده مثل گلناز گل پری مه بی بی 

و بعد یه مدت با خودم گفتم چقدر اسماشون قشنگه اولش یکم غیر طبیعی بود ولی بعدش برام خیلی جالب اومد 

این چیزا چرت و پرتی توی مدرسه من هم همکلاسی داشتم اسماشوت قدیمی بوده مثل گلناز گل پری مه بی بی و بعد ...

عزیزم شما برات جالب اومد دونفر دیگه مسخره کنن تمام عمرش از اسمش بدش میاد این همه اسم قشنگ وجود داره باید متناسب با زمان خودشون اسم بزاری

حالا من نمیگم اسامی عجیب غریبی که مد شده نه. ولی متناسب با این دوره باشه

من نمیگم این اسم های به اصطلاح امروزی و جدید بده و دلیل این جبهه گیریای الکی رو نمی‌دونم

کریم بنظرم خیلی قشنگیه 

ولی ما عادت کردیم اسم هارو به سخره بگیریم

کریم:کلم

محمد:ممد‌

فاطمه:فاطی

حلما:حلی

احمد:حمدی

سیاوش:سیایی

عزیزم شما برات جالب اومد دونفر دیگه مسخره کنن تمام عمرش از اسمش بدش میاد این همه اسم قشنگ وجود داره ...

اینطور هم نمیشه حالا چون زمونه عوض شده یه پدر یا مادر نتونه اسم بچه‌شو چیزی که میخواد بزاره‌ که اونو فردا پس فردا مسخره کنن

برا ما جا نیافتاده مث اون زمان ک برا نوزاد اسم ید الله انتخاب میکردن  یعنی هنوز نمیتونم تصور کنم ک چجوری یه بچه را براین اسم صدا میکردن اما برا خودشون عادی بوددیگه برا این نسل جا میافتاده ک اسم پدربزگش مثلا اراد باشه 

اینطور هم نمیشه حالا چون زمونه عوض شده یه پدر یا مادر نتونه اسم بچه‌شو چیزی که میخواد بزاره‌ که اونو ...

پدرو مادر وظیفشه اسم بچشو جوری انتخاب کنه که سرخورده نشه. لازم نیست حتما از اسامی خیلی قدیمی استفاده کنه. 

الان منم اسممو خیلی دوست ندارم اما چون توی این دوره هم زیاد استفاده میشه مشکلی باهاش ندارم اما یه سری اسامی واقعا دیگه منسوخ شده چرا بچه باید اسمش این باشه. 

اسامی که بالا گفتی هم به جز کریم بقیشون توی این دوره زیاد استفاده میشه و من ندیدم کسی این اسامی رو اینجوری صدا کنه. 

الان یه جو بدی هستش که اسم هارو تغییر میدن 

این بدتر از این جبهه گیریاست‌

ولی بازم بنظرم باید عادی سازی بشه که اسم یکی همایون باشه یکی مثلا آرتا

البته این هم هست که باید به خودم بفهمونیم که اسم و شخصیت استایل رفتار و... افراد رو مسخره نکنیم