2777
2789
عنوان

بیاید بگم دیشب چی شد😔😔🛑

| مشاهده متن کامل بحث + 1096 بازدید | 63 پست
مردا فقط بلدن ضد حال بزنن وقتی خوشحالی می‌زنن تو حالت حتما خواهرتو که مسخره کردی ناراحت شده پدرت فهم ...

مردش که مقصر نیست ، باباش مقصر که جانب داری کرده 

✅ یاد بگیر صبر کنی ، هر چیزی تو زمان خودش اتفاق بیوفته🕛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد جالبه خواهرم تو موج سروصدا های وفحشای پدرم شروع کرد به من و همسرم توهین کردن هفته بعدم قراربود پ ...

حالا تا چند وقت ولشون کن تا آب از آسیاب بیفته شو هرتم حق داره ، اعصاب اضافه که ندارع ، بیاد اونجا دعوا ببینه

[QUOTE=388984709]مادرت منطقی بوده باید به حرفش گوش میکردی ساکت می‌شدی ،[/QTابE]ساکت شد من بابا م ولن ...

بابات چکار داشت وارد شوخی دو خواهر بشه

نمی‌دونم آنقدر داد و هوار میکشید که هرچی از دهنش در میومد می‌گفت😔

میگفتی شوخی خواهری بابا تو کاری نداشته باش

دیگه اصلا نمیرم همه شونم بلاک کردم

حالا یکبار نکن که روی برگشتن نداشته باشی ، مادرتو دریاب اونکه طرف تو بوده

می‌دونی اون موقع منا سر همین قضیه که خواهرم مسخره کردن میخرم میکردن پیش همه فکر و فامیل حالا من اونا ...

درکت میکنم عزیزم بابای منو چی میگی که جلو شوهرم و مادر شوهرم اونم دوران نامزدی منو زد الآنم مادر شوهرم برای دخترم تعریف می‌کنه پدر من که فوت شده خدا بیامرزتش ولی خیلی دلمو شکست بین بچه هاش فرق میذاشت

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
مردش که مقصر نیست ، باباش مقصر که جانب داری کرده

باباش مرد نیست؟

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

واقعا متاسفم برای بعضی  پدرا و ماورا 

عزیزم اصلا نرو خونشون نذار جلو شوهرت و بچت خرابت کنن 

به جای اینکه احترام سر دخترشون بذارن اخه این چه رفتاری با یه زن متاهل جلو همسر و بچش 

خواهرتم واقعا بهت حسادت میکنه 

بالاخره شوهرش میپرسه چرا شما قطع رابطه هستی دیگه بذار اونم خراب بشه 

حالا یکبار نکن که روی برگشتن نداشته باشی ، مادرتو دریاب اونکه طرف تو بوده

اصلا خوشم نمیاد قبلا گفته نیا تو دعوا بوده 

ولی حالا دیگه اصلا خوشم نمیاد ازش 

برا من سالی یه مانتو می‌خرید برا این چندتا چندتا میخره 

مدرسه خوب و سرویس و کتاب تست و... برا من هیچ