2777
2789

من پریودام نامنظم بو و چهار ماه اقدام بودم رفتم دکتر گفت تخودانات پلی کیستیک هست باید دارو مصرف کنی .قرص نوشت که از روز چندم پریود شروع کن و...ولی دیگه پریود نشدم خدا خواست و باردار شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اینکه یه لخته خون توی رحم مادر دست پا درمیاره و تبدیل به بچه میشه همین کار خداست خدا افسانه ...

اگه تو میتونی یه خدای بدون خالق رو تصور کنی پس میتونی یک جهان بدون خالق رو هم تصور کنی ، اصن اگه خدا هست چرا به بنده های بدبختش کمک نمیکنه ؟ چرا این دنیا اینقد ناعادلانس؟ چرا به بچه های گرسنه غزه کمک نمیکنه ؟ مگه نمیگین براش مث آب خوردنه؟ چرا هر کی بیشتر به خدا نزدیک میشه بدبخت تر و فقیر تر میشه و بلعکس کسی که از خدا دور تر میشه پیشرفت میکنه؟ اصن چرا کشورای اسلامی اینقد بدبخت و عقب موندن ولی کشورای بی دین یا غیر اسلامی اینقد پیشرفت کردن؟ نگو امارات و دبی و اینا هم مسلمونن ولی پیشرفت کردن ، اونا اصن فقط زبانشون عربیه وگرنه اصلا اسلامو اجرا نمیکنن ، چرا هر کشوری اسلامی ای وقتی از دین دور میشه پیشرفت می‌کنه ؟ مثل عربستان ، میدونی بی دین ترین کشور دنیا کدومه؟ چین هست ، و از همه کشورها هم پیشرفته تر هست ، اصن خود عربا هم دیگه اینقدر برای حسین تو سر خودشون نمیزنن که ما میزنیم ، اونا خودشون اجداد خودشونو دیگه نمیپرستن بعد ما شدیم کاسه داغ تر از آش ، اصن خوندن زیارت آشورا تو عربستان ممنوعه ، یرا همینم هست که دارن روزخبه روز پیشرفت میکنن

بله من

با عنایت امام حسین

روز ۱۵ سیکلم رفتم سونو

که این موقع تخمک ها باید اندازه ۲۰ و این حدود باشن 

ولی به من گفت ۲ تا تخمک ۱۰ و۱۲ بدرد نخور داری 

ناامید رفتم خونه

روز اول محرم روزه گرفته بودم به نیت بچه دار شدن

این ۲ تا تخمک شدن بدرد بخور و ۲ قلو

فقط 8 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10