2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 46 پست
اون گناهایی که خودمون میکنیم و حق الناس گردنمون هست هرروز پشیمونیم بابت کاری که کردیم هم کفاره هست؟ی ...

وقتی پشیمونی یعنی خدا نظر کرده بهت . 

نه من فکر میکنم کسی که خدا نخواد گناهانش رو ببخشه یک پرده ای رو جلوی چشماش و گوشاش قرار میده که هیچ وقت از کرده خودش پشیمون نشه 

چون پشیمونی نشانه توبست ، امام صادق میگن که اگه میخوای ببینی خدا توبتو قبول کرده باید ببینی اون گناهو دوباره انجام میدی یا نه 

در نهایت باید درصدد جبران گناه پا پیش بگذاریم .  

[QUOTE=392055399]من تو زندگی به یقین رسیدم که خدا عادله ( عادل که میگم جوری نیست که توی تخیل ما بگنج ...

میدونی دلایل عدم استجابت دعا زیاده 

یکیش حکمت خداست 

اگه گناه کنی استجابت به تاخیر میوفته ( واسه همین استغفار کمک می‌کنه به اجابت دعا ) 

وقتی میخوای دعا کنی اول بگو بسم الله الرحمن الرحیم و قبل و بعد از دعات صلوات بفرست 

از ته دل و فقط  از خدا حاجتتو بخواه و دیگه بهش توکل کن ، بهش بگو میدونم تو قادری هر کاری کنی و گفتی برای حتی کوچکترین امور فقط تو رو صدا بزنیم پس خدا کمکم کن بهم کمک تو این مرحله تو مسیری قدم بگذارم که تو رضا داشته باشی 

دیگه حتی اگه استجابت هم نشد میدونم حتما خدا راضی نبوده یا مسیر قشنگتری رو میخواد بهم نشون بده 

ولی میدونستی تو آخرت خدا میگه بنده مومنم که من اجابت دعای تو رو به تاخیر انداختم پس پاداش صبرت چنین و چنان است جوری که بنده آرزو می‌کنه کاش هیچ دعایی از او در دنیا استجابت نمیشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.