2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیان لطفا

411 بازدید | 46 پست

چرا خدا واسه بعضی بنده هاش زندگی رو خیلی سخت میگیره؟ ولی واسه بعضیا خیلی راحت همه چی در اختیارشون قرار داده مال و اموال و بچه و همسر و... ولی واسه بقیه همه اینا نباشه یعنی حکمتی هست؟ 

حکمتشو نمیدونم.معمولا میگن اگه بنده ای دوس داشته باش بهش سختی میده که هیچ وقت منطقم قبول نمیکنه

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

هیچ کار خدا بی حکمت نیست

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید. 🤞🏻                           «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀         https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه آیه هست تو قران خوندم مفهومش اینه اگه بنده های مومن گمراه نمیشدن به کافران خانه هایی میدادم با سقف ها و نردبان هایی از نقره 

خیلی وقتا حکمت خدا رو نمیشه فهمید

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

حکمتشو نمیدونم.معمولا میگن اگه بنده ای دوس داشته باش بهش سختی میده که هیچ وقت منطقم قبول نمیکنه

معمولا اگه ما آدما کسی رو دوس داشته باشیم راضی به زجر کشیدن و سختیش و اذیتش نیستیم دیگه خدا جای خود داره که میگن مهربان تر از مادره واقعا با عقل جور در نمیاد 

معمولا اگه ما آدما کسی رو دوس داشته باشیم راضی به زجر کشیدن و سختیش و اذیتش نیستیم دیگه خدا جای خود ...

دقیقا.مگه اینکه دوس داشتنت از نوع خودخواهی باشه که طرفو زجر بدی سخت بگیری یا زندانیش کنی

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

معمولا اگه ما آدما کسی رو دوس داشته باشیم راضی به زجر کشیدن و سختیش و اذیتش نیستیم دیگه خدا جای خود ...

اون رشدی که تو سختی هست تو هیچی نیست 

من فکر میکنم هر کی را بخواد رشد بده سختی میده

باید به خدا اعتماد کنیم.

اون رشدی که تو سختی هست تو هیچی نیست من فکر میکنم هر کی را بخواد رشد بده سختی میدهباید به خدا اعتماد ...

حالا تفاوت رو ببین اینجا به یه نفر اونقدر سختی و زجر میده که مثلا رشد کنه و اون دنیا اجرشو ببینه و بهشتی بشه ولی تو این دنیا پوستش کنده شده

حالا یه نفر دیگه  این دنیا همه چی بهش داده و محتاج کسی نیست و... هم اون دنیا بهشتی باشه 

عدالتی نمیبینم واقعا نمیخوام کفر بگم ولی ....