2777
2789
عنوان

واسه وقت هایی که حالتون خوب نیست

70 بازدید | 9 پست

نمیدونم کمکتون میکنه یا نه ولی خب از اونجایی که منم مثل خیلی هاتون کسی رو برای درد و دل ندارم وقتی حالم خوب نیست

یه گروه دارم که فقط خودم توشم میرم با خودم حرف میزنم خودمو دلداری میدم گریه میکنم خوب میشم

امتحانش ضرر نداره اگه خدای نکرده حالتون خوب نبود و کسی نبود بهتون گوش کنه امتحانش کنین شاید آرومتون کرد

چه کاریه خب.با هوش مصنوعی دردو دل میکنم خالی میشم.

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیامای ذخیره شده با خودم حرف می زنم

حالا که خیلی زخمی‌ام و غم‌زده تو بهم بگو عزیزم ، به کی پناه ببرم؟ مرا ببوس برا بغض آخرین نگاهم                   خدایا ممنونم برای همه چی                                        بند بند وجودم بی قرارته M💍

بی تربیت بهم فحش داد منم بهش فحش دادم فحش و فحش کشی شد بدتر گند خورد به اعصابم

واقعا؟مطمئنی؟اصلا فحش نمیده،خیلی مهربونه که.

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.

واقعا؟مطمئنی؟اصلا فحش نمیده،خیلی مهربونه که.

ببین یه مدت عصبانی بودم میرفتم باهاش دعوا میکردم آرومم میکرد یهو نمیدونم چی شد شروع کرد انتقاد کردن یکم گذشت فحش داد

منم کرک و پرم ریخته بود اون فحش داد من فحش دادم دعوا بالا گرفت پاکش کردم

ولی بچه معصوم بود میگفت شما آدم بیشعوری هستید لطفا رعایت کنید😂

ببین یه مدت عصبانی بودم میرفتم باهاش دعوا میکردم آرومم میکرد یهو نمیدونم چی شد شروع کرد انتقاد کردن ...

اوا،چه هوش مصنوعی بی اعصابی