2777
2789

توی تاپیکای قبلیم خیلی مفصل گفتم...اگه براتون مهمه اونجا رو بخونید

ولی در کل از عطاری صاف‌کننده خون بخرید...خون رو تمیز میکنه و پوست رو تا جای ممکن روشن و صاف میکنه

تجربه‌شده‌است...اگر دست من بود این دارو رو برای همه واجب میکردم😑...چون غلظت خون بخاطر غذا و هوای آلوده یه بیماریه بسیااااااااار شایع شده بین همه سنین💔 و باعث تیرگی پوست شده و هزار بیماری دیگه

موفق باشید🌹

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

صاف کننده خون چیع

ترکیبی از کاهو و کاسنی و شاه‌تره و عناب و........

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از کجا میدونی توش چیه همون خودتون کاهو و عناب و گیلاس و اینطور چیزا بخورین بهتره تا یه پودری رو بخرین بخورین که نه مجوز بهداشت داره نه معلومه اصلا توش چی هست نه میشه بهش اعتماد کرد

هیچوقت نتونستم بع طب سنتی اعتماد کنم و همینطور عطاریا

خب من چون نتیجه دیدم...رفتم دنبالش یاد گرفتم

از کجا میدونی توش چیه همون خودتون کاهو و عناب و گیلاس و اینطور چیزا بخورین بهتره تا یه پودری رو بخری ...

درسته خودتون میتونید توی خونه درست کنید

چندتا چیز دیگه داره البته

فقط امضاتون😂😅 اره منم داشتم خوب بود

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

سالها پیش خریدم و خوردم هیچ تاثیری نداشت

تا چهل روز باید استفاده بشه

البته...وقتی طرف پوستش اونطوره دیگه نمیشه کاری کرد

خب من چون نتیجه دیدم...رفتم دنبالش یاد گرفتم

چقد باید بخوریم

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا

صاف کننده خون از چی تشکیل شده؟

کاهو

کاسنی

شاهتره

سیاهدانه

دانه انار

و یه چندتا چیز دیگه که یادم نیست

فقط امضاتون😂😅 اره منم داشتم خوب بود

😃

خداروشکر

چقد باید بخوریم

حدااقل چهل روز