2777
2789

بهترین راهش سرمه اثمد(سرمه پیامبر هم میگن)هست.

از عطاریا بخرید دارن...شب قبل خواب بزنید...وقتای دیگه هم میشه زد.

زن و مرد میشه استفاده کنن.

برای

کم‌بینایی

خشکی چشم

ترشحات چشم(از خواب بیدار می‌شید می‌بینید دور چشم کثیف شده...همونا)

تقویت بینایی

عینکی‌ها

عالیه

سلامت باشید🤍🌹

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طب سنتی خوندید شما؟

در حد خودم بلدم

توجه توجه🚨من آقام🚨توجه توجه                            لطفا از کلمات«عزیزم،قربونت برم، فداتبشم، گلم و...» جداً پرهیز شود.

میشه بگی برای نشخوار فکری و افسردگی و سردی مغز چی خوبه خیلی اذیتم

سریعترین راهش عطره

عطر طبیعی مشک...عطر طبیعی گل محمدی

عطر طبیعی نعناع یا نرگس یا مریم یا یاس

اینا درمان فوریه و کلا خوبه...بخرید استفاده کنید...مشک و محمدی غم‌زدا هستن

توجه کنید: عطر طبیعی!!!

و اینکه ترشی و لواشک نخورید...غذاهای گرم و تر بیشتر استفاده کنید...مثل ارده...شیره...کنجد...خرما...عسل و...

غذاهای گرم و خشک رو زمستون بخورید...الان خوب نیست

اگر بازم میخوایید خرج کنید در کنار اینها صاف‌کننده خون بخرید و استفاده کنید چهل روز...یا سودا‌بَر بخرید استفاده کنید تا یکی دوهفته

برای وسواس فکری چی خوبه

نوشتم☝🏻

بخونید

خواب آور هم هست شبا

من پسرم چشماش ضعیف یک مدت شبها که خواب بود سرمه میزدم تو چشم هاش طفلک تو خواب میترسید فایده هم نداشت برای چشمش. دعا کن خود خدا خوبش کنه شمارش بالا هست

من پسرم چشماش ضعیف یک مدت شبها که خواب بود سرمه میزدم تو چشم هاش طفلک تو خواب میترسید فایده هم نداشت ...

چرا میترسید؟

اول و آخر خداست بله

الهی آمین🤲

چون خواب بود میزدم یک هو میترسید وقتی میل سرمه رو میزدم تو پلکش. کلا دلش کوچیکه.

خب تو بیداری بزنید😐

چندسالشه؟

الان ۶ سالش هست اون موقع کوچیکتر بود. نمیزاشت.

خب وقتی بیداره بزنید

اینم روش خوبیه:

چشمش رو با عرق رازیانه هر شب شستشو بدید

مثل قبلا که با چایی چشم رو میشستن...بجاش عرق رازیانه استفاده کنید

خب وقتی بیداره بزنیداینم روش خوبیه:چشمش رو با عرق رازیانه هر شب شستشو بدیدمثل قبلا که با چایی چشم رو ...

نمیزاره گلم. از بس التماسش میکنم خسته میشم. من همه راهها رو تقریبا رفتم عرق رازیانه ریختم تو قطره چکون به زور میریرم تو چشمش نمیزاره بمونه. لجبازی میکنه تا میگم بیا این کار و بکنم میگگه چشمام خوب شده میبینم. شماره ی چشمش ۵و نیم ایناست. فقط معجزه میتونه خوبش کنه. البته معجزه هم فکر نکنم بشه مگر خدا خودش دلش رحم بیاد به من مادر. باور میکنی دوتا پسر دارم جفتشون چشمها ضعیف هست. برای بزرگه اینقدر بردم کربلا امام رضا حرم حضرت عباس هر کار کردم خوب نشد دعاهام جواب نگرفت این بچم بیشتر هم هست. جالبه نه خودم عینکی هستم نه همسرم