2777
2789
۱۱ رکعته، ۴ تا دو رکعتی و یک یک رکعتی.ولی من دو رکعت میخونم فقط

سلام . مشکوک به سرطان هستم و سه شنبه نوبت جراحی دارم.لطفا برام دعا کنید مخصوصا توی نماز شب. اسمم راضیه هست‌.ممنون

قطعا و قطعا و قطعا کار خوبه خدا درست کنه،سلطان مسعود خره کیه .ایراد نگیرید سلطان محمود رو ندیدم ولی سلطان مسعود رو دیدم .

8 رکعت عادی 2 رکعت شفع یک رکعت وتر بزن گوگل سوره هاش میاد میتونی فقط شفع و وتر رو بخونی

سلام . مشکوک به سرطان هستم و سه شنبه نوبت جراحی دارم.لطفا برام دعا کنید مخصوصا توی نماز شب. اسمم راضیه هست‌.ممنون

قطعا و قطعا و قطعا کار خوبه خدا درست کنه،سلطان مسعود خره کیه .ایراد نگیرید سلطان محمود رو ندیدم ولی سلطان مسعود رو دیدم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم میتونی چهار بار نماز دورکعتی به نیت نمازشب مثل نماز صبح بخونی 

بعد نمازشَفق
دورکعته دررکعت اول بعدازحمدسوره فلق
رکعت بعدی بعدازحمدسوره ناس
بهتره دراین نمازقنوت رونخونیم
بعد نمازوَتر
یک رکعته
اول یک مرتبه حمدبعد۳مرتبه سوره اخلاص وبعدسوره های به ترتیب فلق وناس هرکدوم یک مرتبه
قنوت
برای۴۰مومن۷۰مرتبه استغفارکامل میگی یا۴۰مرتبه میگی الهم اِغفِرلِلمومنینِ وَالمومناتِ وَالمُسلِمینَ وَالمُسلِمات وبعد۷مرتبه هذامقام العائذه بک من النار
وبعد۳۰۰مرتبه الهی العفو

اینا مستحب( میتونی دعای اللهم کن لولیک الفرج رو هم بخونی )

بعداگه خواستی میتونی برای سلامتی و فرج اقا امام زمان دعا کنی و حتی فارسی برای همه دعاکنی حتی دعابرای خودت
اگرتونستی گریه کن
بعدرکوع وسجده تشهدوسلام

منم دعا کن التماس دعا