2777
2789
عنوان

چجوری با شوهرم دوستی کنم آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 94 پست
با منم همینه

انقد دلم گرفته دلم میخواد حداقل مثل قبلا ها بشه بهم محبت کنه فیلم ببینیم باهم اما همش ازم فراریه

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

نه هشت ساله اختلاف سنیمون...سنتی ازدواج کردیم ولی خیلی همو دوس داشتیم، نه سرش جایی گرم نیس میدونم اه ...

کی گفته بقیه زن و شوهرا درباره اتفاقات روزمره یا هزاران چیز دیگه با هم میشینن حرف میزنن

اکثر غریب به اتفاق زوج های اطراف من و از جمله خود من مثل تو هستیم

فقط سر سفره دور هم جمع میشیم که امشبم سر سفره دخترم با باباش دعواش شد

باباشم به من گفت این وضع تربیت کردن توعه بعدشم من آمپر چسبوندم و الان قهریم 

سرش کلا تو گوشی

انگار ما وجود نداربم فقط هر وقت احساس نیاز کنه میاد سر سراغ آدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی گفته بقیه زن و شوهرا درباره اتفاقات روزمره یا هزاران چیز دیگه با هم میشینن حرف میزنناکثر غریب به ...

وای دقیقا مثل ما، بحث هامون ۹۰ درصد سر بچه هاس

یه گل پسر دارم و تو اقدامم برا دومی🥰 خیلی دوس دارم هر چه زودتر خونواده مون چهارنفره بشه😍 خوشبختیمون تکمیل میشه ان شالله😍🧿ماشاءالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم🧿♥️بالاخره بی بی چکم در تاریخ ۱۴۰۲/۱۱/۱۲مثبت شد😍 خدا هدیه تولدم رو یه هفته زودتر داد بهم...🥰۱۴۰۳/۱/۲۱ تو سونو ان تی بهم گفتن دخمله😍🫀 خدایا شکرت بابت این نعمت های قشنگی که بهم دادی❤️ بی صبرانه منتظرتیم ماهلین مامان🥹🤗دختر قشنگم ۱۴۰۳/۷/۸ زمینی شد...خوش اومدی نفس مامان🫀با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود🖐️🙏

اگه باهات یه جا نمیشینه حرف بزنه پیام بده بهش و حرفاتو بزن ولی خیلی دقت کنبه:

۱. کوتاه تایپ کن و پیام رو هم تیکه تیکه کن که خسته کننده نشه براش خوندنش

۲. گله شکایت نباشه.. بیشتر از طرف خودت حرف بزن که نیاز داری باهاش حرف بزنی، نیتز داری باهاش رفیق باشی، نیاز داری کلامی بهت محبت بشه و ... و سعی کن زیتد از ضمیر "تو" برای بین نیازهات استفاده نکنی مثلا به جای اینکه بگی تو به من توجه نمیکنی بهتره بگی من دوست دارم توجه بیشتری از سمت همسرم ببینم.. 

۳. اومدنی با بچه ها برو استقبالش دم در و رفتنی هم همینطور. مادرم یه عادتی داشتم که پدرم رو موقع رفتنش سر کار بدرقه میکرد و میبوسیدش و به ما هم اینو یاد داده بود که بابا رو بدرقه کنیم باهاش. اوندنی هم میرفت دم در و ما رو هم صدا میکرد .. شمام از بچه ها استفاده کن که به بچه بگو بابا رو بوس کن بعد هم خودت همین کاررو تکرار کن

وای دقیقا مثل ما، بحث هامون ۹۰ درصد سر بچه هاس

امشب میگم بحث و بزارید بعد شام

سفره حرمت داره برگشته میگی تو بیخود میکنی وقتی من دارم با بچم بحث میکنم دخالت میکنی

انگار من زن همسایه ام دخالت نکنم. بابا من مادر این بچم.اگه حق باهاش باشه باید ازش دفاع کنم این بچه اس بلد نیست از خودش دفاع کنه.

بعد ۱۵ سال زندگی روز به روز ازش متنفر تر میشم

اصلا فکرشم نمیکردم منی که واسه رسیدن بهش اینقد جنگیدم و خونواده نسناسشو تحمل کردم این سالا.الان اینقد ازشمتنفرم .ادب نشدن 

ننه شون گذاشته جلوشون اینام خوردن خوابیدن فقط نه تربیتی نه ادبی نه شعوری.دختر من فوق العاده با ادبه الان ده سالشه داره تو اکادمی زبان تدریس میکنه حقوق میگیره.اونوقت این نمک نشناس برمیگرده میگه مردم بچه دارن منم بچه دارم.

آخه من از اولش هم روش حساس بودم پس چرا اینطوری نبود تازه سرد شده ازم یکساله

خب بلخره تایه حدی بیخیال بوده بلکه شماهم تغییربدی ولی خب الان دیگه به خاطرشرایط شغلی ویامالی اون شکاکی شماهم فشار رو براش چندبرابر کرده

هرگِردی،گردونیس...

خودش میدونه من خیلی دوسش دارم برای همین حساسم بهش، حتی یه بار پرسیدم ناراحت میشی سوال جوابت میکنم گف ...

ضمناً وقتی که متقابلًا دوس داشتنتون واسه همدیگه اثبات شده لزومی نداره بخوای گیر بدی و سوال جواب و یابددل باشی نسبت بهش..الحاظ روحی تضعیفش میکنه

هرگِردی،گردونیس...

امشب میگم بحث و بزارید بعد شامسفره حرمت داره برگشته میگی تو بیخود میکنی وقتی من دارم با بچم بحث میکن ...

وای واقعا حقققق داری باهات موافقم اینم روز به روز بدتر میشه گاهی میگم کاش اول تو رو ادب میکردم بعد بچه دار میشدم

خب بلخره تایه حدی بیخیال بوده بلکه شماهم تغییربدی ولی خب الان دیگه به خاطرشرایط شغلی ویامالی اون شکا ...

آره درست میگین

اگه باهات یه جا نمیشینه حرف بزنه پیام بده بهش و حرفاتو بزن ولی خیلی دقت کنبه:۱. کوتاه تایپ کن و پیام ...

خیلی خوب گفتی ممنون عزیزم 

ضمناً وقتی که متقابلًا دوس داشتنتون واسه همدیگه اثبات شده لزومی نداره بخوای گیر بدی و سوال جواب و یا ...

یعنی شما به عنوان یک مرد اینجوری فک میکنین؟ بنظرتون رفتارام باعث شده به مرور ازم سرد بشه؟

یعنی شما به عنوان یک مرد اینجوری فک میکنین؟ بنظرتون رفتارام باعث شده به مرور ازم سرد بشه؟

آره دقیقاً جزء دلایل اصلی هستش همین رفتارها و امثال این حتی غرزدن زیادی

هرگِردی،گردونیس...

خداروشکر که پذیرش در بهتر شدن رابطه رو دارید و قطعا شرایطتون بهترمیشه چون قلباً همدیگه رودوس دارید

آره واقعا من می‌خوام رابطمون درست بشه فقط حتی چندروز پیش بهش گفتم بنظرت من چه اخلاق بدی دارم گفت فقط و فقط چون بهم اعتماد نداری دلم می‌شکنه ازت