2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منشیا معمولا چیز زیادی نمی دونن ولی ادعا دارن که از دکتر هم بیشتر می‌دونن😅🤦

امروز زنگ زدم مطب جواب نداد دیروزم زدم جواب نداد شماره خود منشی گرفتم احتمالا به خط اش زنگ بزنم 

آهان ان شاالله عملشون به سلامتی باشه .خیلی از خانم‌ ها مخصوصا میانسال این عمل رو انجام دادن و جای نگ ...

ممنون گلم اره میگن عمل راحتیه ولی من بازم نگرانم و اینکه بخاطر دارو هاش نمیدونم بخوره یا نه نگرانم 

به نظرت همون روز عمل میتونم از کلینیکی که قراره عمل کنه بپرسم بگه بخوره همون موقع بخوره؟؟؟اخه ساعت ۷ صبح باید بریم

اخه اگه برمم مطب نمیزاره برم پیش دکتر که مگه اینکه دوباره ویزیت بگیرم

به نظرم برید مطب حداقل بالای سر منشی وایسید تا جلوی شما بره از دکتر بپرسه و بیاد بگه ... معمولا دکترا برای یه سوال ضروری که ویزیت نمی گیرن ! من حتی دیدم‌ بعضیا بین مریض میرن اتاق دکتر خودشون سوالاتشون رو میپرسن و برمی‌گردن .مخصوصا دکترایی که عمل جراحی انجام میدن

به نظرم برید مطب حداقل بالای سر منشی وایسید تا جلوی شما بره از دکتر بپرسه و بیاد بگه ... معمولا دکتر ...

اره ولی این دکتر فک کنم نمیزاره من حتی رفتم برا نوبت عمل منشی عکس و چیزا برد نشون دکتر داد اومد نوبت عمل زد

ممنون گلم اره میگن عمل راحتیه ولی من بازم نگرانم و اینکه بخاطر دارو هاش نمیدونم بخوره یا نه نگرانم ب ...

داروها رو که اگه گفتن باید حتما بخوره . ولی به نظرم یه روز یا دو روز قبل عمل شما این موضوع رو بپرسید بلکه دکتر بگه شب قبل عمل که ناشتا نیست هم می‌تونه بخوره . ولی همون روز عمل اگه بپرسید که دیگه نمیشه ...

داروها رو که اگه گفتن باید حتما بخوره . ولی به نظرم یه روز یا دو روز قبل عمل شما این موضوع رو بپرسید ...

نه من شب قبل کار ندارم اونو فقط گفت دکتر ۳ روز قبل عمل اسپرین نخوره تو برگه هم نوشته ولی تو برگه نوشته روز عمل دارو های فشار و قلبی بخوره با کمی اب